Alt kongresskonferens bjuder in blockchain, fintech och bitcoin industry till georgien

alt-J (∆) Breezeblocks (April 2019).

Anonim

Bitcoin Pressmeddelande:

Med 350 biljetter som redan säljs, har Alt Convention Andreas M. Antonopoulos, Jon Matonis och många fler stora namn i Bitcoin, finans och myndigheter som talare. Altkonventionen är inriktad på alla med intresse för framväxande finansiell teknik, med rabatterade tidiga fågelbiljetter och betydande möjligheter till sponsring.

Altkonventionen, en tre dagars affärs-, finans- och teknikkonferens med fokus på FinTech-innovation kommer att hållas från 8-10 oktober 2015 i den vackra semesterorten Batumi, Georgia. Georgien är rankad 15: e av 189 länder för att göra affärer lättare. Georgien har en stabil och växande ekonomi med framåtriktat ledarskap, i hjärtat av en tillväxtmarknad som snabbt blir ett knutpunkt för utvecklare och entreprenörer.

"På grund av vår egen förstahandsinblick i bransch-, IT- och FinTech-klimatet i Georgien bestämde vi oss för att vara värd för Altkonventionen. Det lagstiftande och bankklimatet och tillväxtmöjligheterna på denna tillväxtmarknad är svimlande, säger David Ruebush, VD, Global Bitbillions Group Incorporated.
Den tidiga talare listan hittills inkluderar Andreas M. Antonopoulos, Bitcoin evangelist, författare och entreprenör; Charles Hoskinson, utvecklare och matematiker; Jonas Kjellberg, medskapare av Skype och medgrundare av Gear Up Ventures; Adam Krellenstein och Evan Wagner av motparten; Jon Matonis, Stiftelsesmedlem i Bitcoin Foundation och Chief Forex Dealer på VISA; Pamela Morgan av Empowered Law och Third Key Solutions; Uri Levine, medskapare av Waze; Tatiana Moroz av Tatiana Coin och Crypto Media Hub, och Lilia Vershinina i Kraken, för att nämna några. Många fler talare är noterade på Alt Convention-webbplatsen. Ytterligare högtalare kommer att läggas till under de kommande månaderna. Utrustad mot företagare, innovatörer, entreprenörer, utvecklare, statliga tjänstemän, riskkapitalister och någon annan med intresse för ny finansiell teknik kommer evenemanget att innehålla praktiska workshops, konferensmöten, rundabordsdiskussioner, paneler, en utställningshall, nätverkshändelser, kulturella framträdanden och en hackathon.

Alt-konventionshändelser kommer att behandla sätt som Bitcoin, nästa generations blockchain och andra FinTech-utvecklingar kan störa olika sektorer som lag och finans, samtidigt som man utforskar tillväxtmöjligheter runt om i världen, särskilt på tillväxtmarknader som Asien och Östeuropa. Presentation och diskussionsämnen kommer att vädja till erfarna programmerare, långtidssentusiaster och de nya till digitala valutorna. En tidig lista över inledande ämnen lovar att ta itu med blockchain-basics, gruvdrift, säkerhet, smarta kontrakt, bevis på spel, distribuerat lager, en Ethereum-översikt och en introduktion till Bitcoin 2.0 plattformar.

Ruebush fortsatte med att uttala,

"Medan mitt företag tyst utvecklat vårt eget blockchain-projekt har jag under det gångna året spenderat relationer med statliga tjänstemän och banker i Georgien. Jag kan säga att det finns en mycket bra anledning att företag som BitFury och andra redan investerar kraftigt på den här tillväxtmarknaden. "
Med 350 + biljetter som redan har sålts i förväg för sin första stora marknadsföringskryp, förväntar sig Alt Convention att dra över 2500 deltagare. Flera regeringstjänstemän från regionen inklusive representanter från finans- och ekonomiministerna Georgien och Ajara kommer att delta tillsammans med VD från flera regionala banker.

En växande lista över partnerskap för konferensen inkluderar Kraken, Motpart, Bitnation, Digital Money Times, Bitcoin Magazine, yBitcoin, NewsBTC. com, 247CryptoNews och Bitclub Network. Ett brett utbud av sponsringsmöjligheter är fortfarande tillgängligt. Biljetter till Alt Convention säljs nu på evenemangets hemsida och kan köpas med bitcoin eller ett stort kreditkort. Rabatterade biljetter kommer att erbjudas fram till 25 juni 2015.

Uppdateringar och ytterligare information kommer att publiceras på Altkonventionen. com hemsida.

För frågor om media och partnerskap, vänligen kontakta Tatiana Moroz på Tatiana @ CryptoMediaHub. com eller (917) 832-2014, eller besök // altconvention. com / bli-sponsor /.

Om Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz har varit stolt över att betjäna PR och marknadsföringsbehov för Bitcoin och digital valuta tech start-ups i över 2 år. Få din egen professionella Bitcoin och digital valuta Press Release. Klicka här för mer information.