Antshares Rebrands, introducerar NEO och den nya smarta ekonomin

Post Conference Neo - Antshares - Antcoins Rebrand: New Website / Wallet (Juni 2019).

Anonim

Ibland kallas "Kinas Ethereum", Antshares rebrands som Neo och lägger ut sin färdplan för framtiden för blockchain tech i Kina.

Vid en sammanträde i Microsoft-högkvarteret i Peking på torsdag, med cirka 200 personer i närvaro, tillkännagav Antshares, den första open-source blockchain-plattformen som utvecklats i Kina, en fullständig ombrandning av blockchain-lösningen, liksom ett antal Andra utvecklingar som beskriver sina ambitiösa planer framåt.

En av uppenbarelserna var plattformens nya namn och varumärke NEO, vilket på grekiska betyder nyhet, nyhet och ungdom. Utvecklarna lyfte också fram styrkan i deras avancerade smarta kontraktskod, som kommer att stödja decentraliserad handel, digitala identiteter och digitalisering av många olika tillgångar. Denna rebranding av Antshares representerar en ny riktning för utvecklingen av Kinas blockchain community.

För närvarande kan innehavare av ANS nu automatiskt generera Antcoins (ANC) i sina Antshares-plånböcker, som kommer att användas som gas på plattformen. ANS-tillgångssymbolen blir NEO under tredje kvartalet 2017; Under tiden arbetar NEO-teamet med nya kunder och en användargränssnitt för det nya varumärket NEO.

Under hela dagen fanns presentationer från deltagare, inklusive Microsoft-representanter, NEO-plattformsutvecklare och grundare av partnerplattformar. Bland de utvalda deltagarna var flera stora potentiella investerare, branschexperter och blockchainentusiaster, liksom medlemmar av kinesiska finansiella och vanliga medier.

Presentation av konferensen:

Da Hongfei, grundare av NEO

Efter att ha meddelat NEO: s nya varumärke och strategi, utarbetade Da Hongfei framtiden för blockchain-teknik där varje tillgång kommer att digitaliseras och programmeras med smarta kontrakt . Uppmaning till öppenhet och öppenhet i data, introducerade han begreppen "Smart Economy" och det nya smarta kontraktssystemet, och meddelade att han byggde ett nytt multikedjeprotokoll för driftskompatibilitet.

Da Hongfeis främsta uppenbarelser på konferensen var följande:

    NEO samarbetar med certifikatmyndigheter i Kina för att kartlägga tillgångar i fast egendom med smarta kontrakt.

    NEO har fått ett nytt patent för tvärkedjig distribuerad interoperabilitet;

    NEO: s nya nystartspartners är Bancor, Agrello, Coindash, Nest Fund och Binance, med fler partnermeddelanden att komma.

Erik Zhang, Core Developer of NEO

I sin presentation diskuterade Erik Zhang utvecklingen av Smart Contracts 2. 0 och förklarade de viktigaste skillnaderna mellan NEO och Ethereum. En stor kontrast av dessa konkurrerande plattformar är deras programmeringsspråk. Ethereum kräver att utvecklare lär sig att programmera med Solidity. Neo, å andra sidan, kommer att stödja nästan alla programmeringsspråk via en kompilator, inklusive de på Microsoft.net, Java, Kotlin, Go och Python, vilket sänker svårigheten för utvecklare att skriva smarta kontrakt. Genom att göra sina programmeringsspråk mer inkluderande hoppas NEO att locka till sig en större utvecklingsgrupp. Zhang förklarade också mekaniken för NEO Virtual Machine, dess exekveringsmotor och driftskompatibilitet.

Släpp av NEO Virtual Machine

Tony Tao, VD för NEO och grundare av Nest Fund

På grund av konceptet Ethereums DAO, en blockchainbaserad investeringsfond, håller Tony Tao på att släppa en vitbok för ett liknande projekt. Called Nest Fund, och byggd på NEOs blockchain, kommer denna fond att göra förbättringar på DAO: s misslyckanden. Genom att erbjuda en global bounty-belöning för alla hacker som hittar buggar, kommer Nest att granskas av en världsomspännande peer review, och kommer sedan släppa sin token för decentraliserad investering.

Srikanth Raju, Microsofts G. M Developer Experience och Evangelism för Greater China Region

Enligt Raju kommer blockchain-tekniken att leda oss till en ny digital ålder, förskjuta traditionella företag och mellanhänder inom många branscher. Han sa att Onchain (företaget som grundade NEO) är "ett av de 50 största uppstartsföretagen i Kina" och erbjöd sitt stöd för sina ansträngningar framåt.

Mr. Han Feng, Tsinghua University I-Center

Fokuserar innovation och entreprenörskap på högsta universitetet i Kina, Tsinghua Universitys I-Center fokuserar på storskalig integration av teknikresurser. Han talade för universitetets växande intresse för att stödja blockchain-teknik, säger Han Feng att nuvarande handelssystem är "föråldrade och osäkra" och att internet är redo för en uppgradering till ett blockchain-baserat operativsystem. Efterlyser en helt automatiserad, blockchainbaserad, decentraliserad ekonomi, sa han att vi kan förvänta oss en digital revolution under de kommande åren. Detta kommer att omfatta digital valuta, decentral lagring, säkra smarta kontraktskoder, IoT, AI och många fler innovationer.

Chen Cheng Qiang, grundare och VD för Innospace

Innospace är ett företagsinkubationsföretag med kontor, mötesplatser, kaféer och bostadsområden. Vid dagens konferens meddelade Innospace VD Chen Cheng Qiang en inkubationsfond på 200 miljoner CNY ($ 29.3 miljoner USD), ett samarbete mellan hans företag och NEO blockchain-laget. Planer för fonden inkluderar inrättandet av ett nytt blockchainutrymme i Shanghai, som kombinerar arbetsutrymmen, start-inkubation och accelerationstjänster. Enligt Mr Qiang planerar hans företag att ge de mest framgångsrika entreprenörskapsaccelerationstjänsterna i Kina.

Alex Norta, grundare av Agrello

Alex Norta meddelade att hans uppstart Agrello kommer att samarbeta med NEO för att utveckla smarta avtal för automatisering, självkörning, noggrannhet och öppenhet. Drivs av AI kommer Agrello att vara en plattform för icke-programmörer att skapa egna juridiskt bindande blockchainbaserade smarta kontrakt.Använda fall för Agrellos teknik inkluderar hyra och dela, freelance-kontrakt, orkestrera produktionsflöden och minska administrationskostnader för multinationella företag.

Adam Efrima, COO of Coindash

Med kontor i Israel och Shanghai kommer Coindash att vara en social handelsplattform för kryptotillgångar, som erbjuder portföljhanteringsverktyg för digitala tillgångsinvesterare. Funktionerna på plattformen kommer att innehålla portföljstatistik och hanteringsverktyg, investeringsautomatisering, en ICO-instrumentpanel och insikter i andra handlares framgångsrika investeringsstrategier. I den kommande utvecklingen av Nest Fund, en blockchainbaserad smartfond av utvecklarna av NEO, kommer Coindash erbjuda rådgivande och prediktionsverktyg för Nests moderna investerare.

Mr. Zhao Chang Peng, VD för Binance

Den tidigare CTO i OkCoin, Zhao Chang Peng, startar sin egen digitala tillgångsutbyte och hoppas kunna konkurrera med plattformar som Poloniex. Kallar sin nya plattform Binance, denna nya utbyte kommer bara att handla i mynt-till-myntransaktioner, vilket undviker fiatpar och därigenom undviker kinesiska regler. För att behålla en standard i mogna digitala tillgångar kommer Binance endast att lista mynt som uppfyller sina strikta kriterier. Med en planerad lansering för senare i år kommer plattformens första handlade tillgångar vara bitcoin, eter och NEO.


NEO har byggt upp något starkt moment framåt från seriens utseende, ljud och energi. De har en av de största blockchainutvecklingslagen i hela Kina, med 50 miljoner ANS (325 miljoner dollar) för att stödja deras finansieringsbehov och en växande lista över partner som nu anpassar sig åt deras sida. Det kan ta lite tid att stjäla strålkastaren från Ethereum, men vi är säkra på att se mer från den här plattformen under de kommande månaderna.