Asics för litecoin. här kommer de.

TokenPay l Ultimate Staking & Encryption Lock Guide (Maj 2019).

Anonim

En ASIC är en applikationsspecifik integrerad krets. De är specialdesignade hårdvara för att utföra Litecoin hashing-algoritmerna som är nödvändiga för att mina ett specifikt mynt och verifiera hashed-transaktioner. Dessa maskinvaror är konstruerade och tillverkade för att utföra nödvändig hash och inget annat.

Med den ökande värderingen av Bitcoin började den ekonomiska lönsamheten hos ASICs förstå för en viss tid sedan. Utvecklingen av ASIC för att göra SHA256 blev en verklighet. Det fanns problem längs vägen med att få dem till marknaden, men ASIC har kommit fram.

Med den ökande värderingen av något mynt är detsamma sant: ASICs blir ett lönsamt alternativ. Det är svårt, och vissa skulle säga omöjligt att undvika ASIC-utveckling inför livskraftiga ekonomiska incitament.

ASICs anses vara oönskade av olika orsaker, inte minst är de att de koncentrerar gruvkraft för kraftigt och avviker från den ursprungliga "en cpu en röst" av Satoshi.

Arbetsbeviset löser också problemet med att bestämma representation i majoritetsbeslutande. Om majoriteten baserades på en IP-adress-en-röst, kan den undergrävas av någonting att allokera många IP-adresser. Proof-of-Work är i huvudsak en-CPU-one-vote. Majordebeslutet representeras av den längsta kedjan, som har den största arbetsinsatsen som investerats i den. - från Satoshi Nakamotos vitbok på Bitcoin.

Det finns två huvudsakliga minningsberäkningar för krypteringsvaluta som är i bruk för tillfället: Scrypt och SHA. Scrypt var mest populärt implementerat i Litecoin 2011. Det var ett försök att motstå ASIC-utveckling så mycket som ekonomiskt möjligt, genom minneshårdhet.

Litecoin har varit väldigt framgångsrikt och uppnådde en marknadsandel på över 1 miljard dollar förra året, högst upp. Det har ett framväxande diagrammönster som speglar Bitcoins marknadsprisrörelse. Så, de ekonomiska incitamenten är nu där för att utveckla ASIC för Litecoin.

Detta är precis vad ett företag har gjort.

Mining ASICs Technologies B. V. (MAT) är i utveckling av en ASIC Litecoin SCRYPT miner och FPGA Litecoin SCRYPT miner.

De har tecknat ett partnerskap med German Company Dream Chip Technologies. Dream Chip Technologies är ett tyskt verkstadsföretag med en stark historia i System on Chip och embedded Software design.

PLATINUM FPGA Litecoin SCRYPT gruvarbetare är belägna i två produkter, 10 MH / s-enheten och 30 MH / s-enheten. Sändningar är planerade att starta i augusti 2014. Prissättning för deras gruvutrustning finns på deras hemsida.

Företaget tar förbeställningar. Som alltid, i enlighet med principerna för Caveat Emptor, uppmuntras konsumenterna att genomföra alla nödvändiga kontroller och noggrannhet. Kontrollera listan med bluff på bitcointalk. org.

Dessa lovar att vara högpresterande och mycket effektiva Litecoin gruvarbetare.Företaget tar bara 35 procent som en insättning. Det finns ingen full betalning för förbeställningar som behövs. Dessa Scrypt Litecoin gruvarbetare kommer att kunna mina Litecoin och alla andra Scrypt cryptocurrencies som Dogecoins, Feathercoins och många andra.

Mining ASICs Technologies B. V. (MAT) tillhandahåller sin gruv- och Cryptocurrency-expertis medan Dream Chip Technologies kommer att hantera hårdvaruutveckling, produktion och kvalitetssäkring.

FPGA och ASIC för Litecoin-gruvdrift skulle utgöra en betydande ökning av datakraften bakom Litecoin-nätverket. För närvarande äger de flesta gruvor av olika Scrypt-mynt på vanliga grafikkort / GPU-enheter, liksom Bitcoin-gruvdrift före ASIC blir populär för gruvdrift.

Mining ASICs Technologies B. V. (MAT) har börjat med en FPGA-konceptualisering av Litecoins primära Scrypt hashing-algoritm innan design av dedikerad ASIC-hårdvara.

Alla specifikationer för tillfället är förutgåva och kan ändras. Mining ASICs Technologies B. V. (MAT) har dessutom tillkännagivit starten på utvecklingen "Titanium": en ny generation av kraftfulla ASIC Bitcoin gruvarbetare som använder 28nm chips som ger minst 6 TH / s ström.

Alla bilder som för närvarande är flytande runt gruvorna är endast representativa för enheten. Den faktiska slutprodukten kan se annorlunda ut.

Fullständig information, detaljer och kontaktuppgifter finns på företagets hemsida.