Bank säkert i 130 länder med Wirex Bank App

Isolation - Mind Field (Ep 1) (April 2019).

Anonim

Wirex Limited, bolaget bakom E-Coin, tillkännagav den 25 februari att det är dags att debutera en ny hybridbanklösning denna månad.

En väntelista har skapats för Wirex, som använder blockchain-teknik för att möjliggöra säker utbyte av virtuella och traditionella valutor.

& ldquo; Wirex utvecklades med inmatning av kundrespons, & rdquo; sade Dmitry Lazarichev, medgrundare av Wirex. & Ldquo; Till exempel fick vi feedback att våra kunder letade efter tvåvägs Bitcoin [debetkort] med möjlighet att byta mellan Bitcoin och fiat-valutor. Nu är det ett av Wirex-kortets huvudfunktioner. & Rdquo;

Det finns tre huvuddrag i Wirex, en av vilka Lazarichev beskriver. De tvåvägs betalkorten tillåter kunder att konvertera Bitcoin till traditionella valutor (US dollar, brittiska pund, euro) och & ldquo; lås i & rdquo; priser i förväg.

Instant remittance service är en annan funktion hos Wirex, som designades med hjälp av blockchain-teknik. Penningöverföringar kommer att kunna utföras snabbt och säkert via Wirex.

Slutligen kommer Wirex att vara tillgängligt med en app, som är inställd på debut på både iOS och Android. Det inkluderar säkerhetsfunktionerna i BitGo, och alla fonder är skyddade enligt XL Group, en försäkringsleverantör.

Användare kommer att kunna integrera sina individuella Wirex-konton med PayPal, Amazon och Skrill. Framtida partnerskap kan uppstå, men det är inte ett huvudmål för Wirex Limited för tillfället.

& ldquo; Vårt huvudsakliga fokus är nu att säkerställa att Wirex-plattformen fungerar felfritt med PayPal, Amazon och Skrill, & rdquo; Lazarichev fortsatte. & Ldquo; Vi tror att kvantiteten inte är viktig om kvaliteten avlivas. När vi arbetar med fler företag kommer vi att meddela via vår Twitter @wirexapp och blogg. & Rdquo;

När Wirex debuterar kommer den att finnas tillgänglig i 130 länder runt om i världen. Betalkortet kommer att användas vid miljoner butiker och bankomater. Lazarichev tror att mycket av sin första framgång kan ses i utvecklingsländerna.

& ldquo; Vi växer snabbast i utvecklingsländerna, & rdquo; han sa. & Ldquo; Wirex är tilltalande för denna marknad eftersom vi erbjuder finansiella lösningar som kombinerar både digitala och traditionella valutor som är mycket lätta att använda. Från feedback är våra kunder i dessa länder väldigt angelägna om att pröva mobila banker, vill ha betalningstjänster med omedelbara funktioner och dra nytta av Bitcoin betalkort. & Rdquo;

Wirex Limited första stora venture, E-Coin, fick 100 000 användare inom sitt första år och behandlade mer än 2 miljoner dollar i månatliga transaktioner.

Detta är ett gästpost av Krystle Vermes och åsikterna är författarens.