Bitcoin runt om i världen med ccn

#33 - Rich Dad, Poor Dad | Vad rika lär sina barn som andra inte gör... (Maj 2019).

Anonim

Vad händer om högskolor och universitet runt om i världen hade klubbar dedikerade till cryptocurrency där eleverna kunde lära sig om framväxande teknik och komma i frekvent kommunikation med varandra?

Detta händer redan. Och medlemskap är inte begränsat till studenter.

Det kallas College Cryptocurrency Network (CCN).

Med hjälp av CCN har olika medlemmar från fyra olika kontinenter delat viss värdefull information om Bitcoins status i sina lokala områden.

Dessutom lär vi oss mer om Bitcoin Against Ebola-kampanjen, som CCN deltar i.

Daniel Bloch, en stadsbonde och medgrundare av CCN, bor i Michigan. Han är koordinator för Bitcoin Meetups i hela Metro Detroit, där antalet deltagare växer varje vecka.

Bitcoinaktiviteten varierar från stad till stad i USA, men det finns mycket engagemang i Ann Arbor, Michigan samt Detroit, som grannar en stad som heter Windsor i Ontario, Kanada.

Daniel har nyligen planerat Detroit Bitcoin Expo den 27 oktober och sätter ihop en grupp för att starta Detroit / Windsor International Bitcoin Center.

CCN-grundare Daniel Bloch talar på Detroit Bitcoin Expo

Han berättar lite mer om vad som händer med Bitcoin i hans närhet.

"Den takt som Bitcoins medvetenhet och adoption ökar i hela Michigan är häpnadsväckande. Varje vecka i Detroit deltar fler personer i mötena med en plan för hur Bitcoin kan förbättra sin verksamhet eller tjänst. Sedan Windsor, Kanada är en bro bort från Detroit, kommer många canadiska bitcoin entusiaster oftare till Detroit. De är glada att kunna använda bitcoins snarare än sina nationella valutor. de skulle inte behöva oroa sig för växelkurserna.

En invandrarstöd välgörenhet som heter Latino Family Services i Metro Detroit-området omstrukturerar också sin affärsmodell för att tillåta betalningstjänster tillbaka till sina länder med hjälp av bitcoins. Mitt hopp är att Bitcoin ska vara bränsle för Detroit att stiga från askan som ett tekniskt knutpunkt för regionen som lockar startups, artister, innovatörer och någon annan som vill att [vara] en del av förändringsenergin. "

CCN har meddelat att de förenar sitt nätverk för att hjälpa till att bekämpa Ebola tillsammans med Beam och Sierra Leone Liberty Group (SLLG).

"Vi sätter idag vårt nätverk och börjar den första enade CCN-kampanjen, som alla kapitel kommer att vara en del av, säger Daniel. "Bara en beräknad 15 procent av Leonies har bankkonton. Lyckligtvis har över 80 procent av medborgarna tillgång till telefoner och effektivt, mobila pengar ", tillägger han.

Beam, ett Ghanian remittanceföretag, kommer att samarbeta med en tjänst som heter Splash Mobile för att möjliggöra omvandling av Bitcoins till mobila pengar.Detta kommer att göra det möjligt för alla som har tillgång till internet och bitcoins att tillhandahålla lättnad under denna kris.

Genom att konvertera donerade bitcoins tillhandahåller Beam SLLG de mobila pengatjänsterna som de behöver för att leverera mat till karantänhem, medicinsk utrustning till sjukhus och annat stöd som behövs för att stoppa spridningen av Ebola.

Namnet på detta initiativ är Bitcoin Against Ebola-kampanjen. Kolla in webbplatsen och donera här.

CCN kommer att sprida medvetenheten om detta initiativ vid deras kommande händelser. De letar fortfarande efter ytterligare sponsorer. besök CCN hemsida här. Du kan komma i kontakt med någon genom att gå till avsnittet Kontakt.

På olika ställen i världen skapas avlägsna vänner som Bitcoin och CCN låter ungdomar hjälpa varandra att bygga en bättre framtid.