Bitcoin Decentral lanserar Bitcoin och Cryptocurrency 2. 0 Accelerator

Blockchain (April 2019).

Anonim

Under de senaste få månader, Bitcoin Decentral, den nya Toronto-baserade Bitcoin community center och coworkingspace som har varit i drift sedan början av året, har kommit att ta det centrala steget i den kanadensiska Bitcoin-ekonomin. Framsteg mot renovering och inredning av de fyra våningar i fyra våningar är väl på gång, och även nu fungerar platsen som KryptoKits huvudkontor, Bitcoin Alliace of Canada, organisationsutskottet för den kommande Bitcoin Expo och den kanadensiska arenan Ethereum samt platsen för en veckovis möte som lockar 50-100 deltagare. Webbplatsen är en av tre liknande platser i Kanada, tillsammans med Bitcoin-ambassaden i Montreal och ett mindre communitycenter, även kallat Decentral, som ligger i Vancouver, och begreppet "Bitcoin ambassad" tar snabbt tag i länder runt om i världen . Nu har Bitcoin Decentral meddelat att det lanserar sitt senaste program: en Bitcoin och Cryptocurrency 2. 0-specifik startaccelerator.

Programmet, med titeln Bitcoin Decentral Accelerate, är ett standard tre månaders startupaccelerationsprogram, där deltagande startups kommer att kunna fungera tillsammans i Bitcoin Decentral och njuta av fördelarna med specialiserade inrikes juridiska råd, delade kontorsresurser och assistans av och ett antal experter mentorer, investerare och företagsägare erfarna i cryptocurrency space. Startups kommer att få dessa fördelar, tillsammans med en inledande injektion av en ännu ej fastställd mängd kontanter i utbyte mot en sju procentandel i bolaget och kommer också att bli berättigad till ytterligare större investering i slutet av tre månaders program. Förvaltningen av Bitcoin Decentral Accelerate-programmet är A. Traviss Corry, som tidigare förvaltade det Toronto-baserade inkubatorprogrammet Incubes tills en tvist med Incubes VD Ben Zlotnick ledde till hans avgång. Också involverade är Anthony Di Iorio, grundare av Bitcoin Decentral, som VD och William Mouyagar, grundare av Startup Management som specialrådgivare.

Programmet har dessutom anmält sig över 100 mentorer, bland annat:

  • Erik Voorhees , en biträdande Bitcoin-förespråkare som är känd för sitt engagemang i ett antal Bitcoin-startuppdrag, inklusive BitInstant, SatoshiDice, KryptoKit och hans nuvarande huvudprojekt, Coinapult. Coinapult är för närvarande en tjänst för att skicka bitcoins via SMS och email, men avser snart att bli en kraftfull internationell Bitcoin-utbyte.
  • Andreas Antonopoulos , Bitcoins säkerhetsexpert och frekvent talare vid Bitcoin-konferenser, som också tjänstgör som permanent medarbetare vid Bitcoin-podcasten Låt oss prata Bitcoin och senare Chief Security Officer vid blockchain. info.
  • Tony Gallippi , grundare och vd för BitPay, en Bitcoin betalningsprocessor som gör att köpmän kan acceptera Bitcoin-betalningar och eventuellt har pengarna omedelbart omvandlats till lokal valuta på sitt bankkonto och därmed omgående skyddar dem från alla Bitcoin-prisvolatiliteter risk.Företaget tar betalt avgift på endast 0. 01-0. 99%, och nu har över 25, 000 köpmän anmält sig.
  • Jason King , grundare av Seans Outpost, det nu berömda Bitcoin-accepterande hemlösa uppsökningsprogrammet i Pensacola, Florida, och den tillhörande permanenta bostaden Satoshi Forest.
  • David Johnston , medstifter av Bitcoin ängel-investeringsgruppen BitAngels och direktör vid Mastercoin Foundation.
  • Jamie Robinson , grundare av QuickBT, ett kanadensiskt företag som tillåter användare att köpa upp till 0. 1 BTC med sina betalkort
  • Stuart Hoegner , en cryptocurrency och spelprov som också är involverad som en advokat vid Bitcoin Alliance of Canada
  • Johann Gevers , grundare av Monetas, företaget bakom den federerade servernbaserade auditiva finansiella transaktionsverktyget OpenTransactions
  • Gav Wood , ledande C ++ -utvecklare på Ethereum

Även om det har funnits flera startupacceleratorprogram som har börjat inkludera en Bitcoin-komponent, är Bitcoin Decentral Accelerate den första i världen att vara ett kryptocurrency-specifikt program från början och det första programmet eller delprogrammet är specifikt inriktat ventures relaterade till det snabbt växande konceptet "cryptocurrency 2. 0" - använder Bitcoin-liknande kryptografi och blockchains för mer än bara pengar, inklusive applikationer som ett decentraliserat domännamnregister, smart egenskap och smarta kontrakt, valutakursöverföring, onlinedemokrati, anpassade märkesvaror och blockchainbaserade finansiella kontrakt. Programmet accepterar nu applikationer från startups; Alla som är intresserade av att söka är inbjudna att skicka in ansökningsblanketten vid bdaccelerate. com vid