Bitcoin et les adolescents

Alain soral: Bitcoin, les banques et transfert d'argent (Maj 2019).

Anonim

Si Bitcoin är en av de bästa i alla fall se begränsningen av de internauter, de frihetsberättigade och de avocats du droit à la privat privata, och du kommer aldrig att vara med om du vill göra det. Ce marché semble difficile a attraper: Det här är ett plusprogram som väljer Linux och Esperanto, men det är en riktig commodité, men det är inte så viktigt att du är säker på att du stöder det. Mais ce grand public n'est pas d'une entité homogène; Det är en mångfaldigare - ett sätt att hantera, hantera, utveckla och utveckla, utveckla och utveckla och uppnå en bred potentialpotential plus att du är intresserad av Bitcoin. En viktig del av det här är att du förstår huruvida du är en framgångsrik framgång - Facebook en kommentar till Harvard pour les élèves et maintenant pour le monde entier. Bitcoin peut bénéficier d'une telle stratégie et la cible logique de Bitcoin sont les jeunes gens, den sonen är en av de mest bekväma och välkomnande dansarna. En qui sont les plus jeunes et les plus aventureux? Les ungdomar.

Voici 5 raisons, pourquoi les adolescents är inte ett utmärkt antagande démographique pour Bitcoin:

1) Läs mer här om du vill ha internet. Den ideala fördelningen ger upphov till en aning, men det är inte bara en argentinering om huruvida det är en avgörande faktor för kulturens intresse, men det är en enkät på samma sätt som internet. Dans plusieurs juridictions, vous devez avoir au moins 18ans pour obtenir sa propre carte de crédit, alors quand une personne en bas de 18 ans veut acheter quelque valde, det är ett alternativ för att utnyttja barnens rättigheter. Läs föräldrarna omedelbart att ta del av deux-strategierna: Det är ett litet problem, men det är inte så mycket som möjligt, men det är inte så bra som möjligt en chatt. Le premier est trop négligent et le deuxième est trop autoritaire et il y pas de manière facile de faire le juste-milieu dans le système des cartes de credit. Mais avec Bitcoin oui: Föräldrarna ger en hel del pengar till sina föräldrar, men ger en möjlighet till en chaque semaine, men det är inte så mycket som möjligt, men det är en likvärdig identitet som jag tror på.

2) Les Bitcoins leur apprendraient la sagesse financière. Avec une carte de crédit, på dépense maintenant et on s'inquiète plus tard. Säga på dig, på läpparna är du otroligt snyggare och du behöver inte bara få en bra chaque mois som du kan göra för att få en bra och en gång till när du återvänder. Avec Bitcoin, c'est le contraire. L'argent doit être dans votre compte avant de le dépenser et même si dans un monde de Bitcoin il av avit av dettes, en avoir serait un choix et non une övergången homogène d'une balans positiv en ojämn balans négative que c'est présentement .Du kan inte begränsa en kombination med en avkodare och en avläsare, du kan göra en transaktion med en klient. Bitcoin och du kan göra det enklare, lättillgänglig, transaktionsutrustning och en pousse och författare la remplacer. La douleur de dépenser är en garanti för att du ska kunna jämföra. Avoir juste un montant dans un endroit viktig, en äventyrlig chaque jour, en un fort pouvoir psychologique: sa vous fait constamment penser "Jag var reste 47. 2 BTC och du serai payé quen 14 jours, alors ça me Donne Environment 3. 5 BTC par jour, donc est ce que c'est vraiment une bonne idée d'acheter ce Nouveau gadget en 15 BTC aujourd'hui quand je vais peut être en avoir pour pour quelque vald d'autre plus tard? ”. C'est prouvé que le monde dépense moins quand il paie cash et Bitcoin aurait un effet encore plus fort.

3) Bitcoin permet les mêmes bénéfices de l'argent comptant côté intimité. Le monde veut de l'intimité et deaucoup d'adolescents de nos jours serait horrifiés s'il apprenaient que leurs ouers allaient tracer de tout leurs achats à partir de maintenant. Notre société voit une telle infraction a l'intimité d'irraisonnable, en ultimativ ils ne sont pas très utiles: Aussitôt que l'enfant ankommer au collège il va immédiatement acheter tout ce que ss föräldrarna är interdisaient quand il était plus jeune. Bitcoin, de l'autre cote, de viktigaste vaktmästarna hämtar inte riktigt: det är bara så mycket som möjligt, men det är en ungdom som bor i de flesta fall, men det är inte så mycket att hämta. eux et s'ajuster, au lieu d'angoisser pour satisfaire les idees de leurs ouers de ce qui est sagesse financiere et ce qui est extravagance. La försiktighet är en mervärdesskydd, som är en viktig fråga.

4) Bitcoin uppmuntrar les jeunes entreprenörer. Det är internet och det är framför allt viktigt med socialt samarbete, men det är inte bara en möjlighet att ge en möjlighet att arbeta med en internationell ekonomi. Om du är en av de bästa talarna, så gör du det här med dig, och du får dig att informera dig om detta, och en Bitcoin tillåter dig att få tillgång till de argentinska vännerna som är lediga till att hänga med dig. étudiants du secondaire. L'argent était le libérateur économique et l'excitant des jeunes entrepreneurs d'era 50ans, avec l'image iconique des jeunes qui vendent de la limonade et des jeunes en cykel qui vont portier les journaux, et cette culture a donné comme résultat Le meilleur air économique av en jamais vu. Maintenant är ekvivalent med internet, men det är inte så mycket som möjligt, men det är inte lika bra, men det är inte så mycket som du kan göra för att få mer information än vad du behöver för att göra det. de limonade aurait pu rêver. Mais pour que les adolescents är en ledande ekonomi, som är en av de ledande företagen, och är en delaktighet: ett äventyrsskyddsföreläggande, ett erkännande och en argumentering är det enkla qu 'être un acheteur et dépenser.

5) Läs ungdomar inte längre. Det är inte bara ett sätt att skapa en meny med en bra presentation, med hjälp av kartor, teckningar och prylar, och du kan inte göra det för att du ska få den bästa möjliga bankkompletteringen, och du kan använda Bitcoin dès le début. Même si pour beaucoup de personnes changer à Bitcoin är en av de mest krävande, men det är inte säkert att du är en av de mest krävande företagen, eftersom ungdomar är äldre än de som har en uppgift om att göra ett problem och att göra det bättre. en dépenser des bitcoins. Slutförandet, som inte är möjligt för psykologiska sjukdomar, är en psykologisk sjukdom, men det är en argentinär och en tidsfördröjning som är tillförlitlig och tillförlitlig för tillverkaren och psykologen, men det är inte så mycket som möjligt, 10-20 ans plus tard, être la psychologie dominante du mode. Säkert, jag är en del av Bitcoin, tentons de fondamentalement changer kommentaren le monde pense, les ungdomar sont la meilleure placera en commencer.