Bitcoinfondens internationella affiliateprogram försvinner för 2014

Anonim

På svansarna i LaBitConf, den första någonsin latinamerikanska Bitcoin Conferenceen, Bitcoin Stiftelsen tillkännagav den fullständiga lanseringen av det internationella affiliateprogrammet för att främja vidareutveckling av Bitcoin-samhällen runt om i världen. Förutom att öppna ett internationellt kontor i Storbritannien, tog Bitcoin Foundation också Bitcoin Association of Australia och Bitcoin Foundation Canada som de två första filialerna. Bitcoin Foundation utfärdade nedanstående pressmeddelande.

Bitcoin Foundations internationella affiliateprogram ramper fram till 2014

Öppnar internationellt kontor i Storbritannien

"Bitcoin är ett open source-protokoll med en global närvaro. Vi upplever en snabb adoption över hela världen och är glada att välkomna Bitcoin Association of Australia och Bitcoin Foundation Canada som våra första två affiliate-kapitel. Dessutom är vi engagerade i samtal med Indien och Argentina och har fått starkt intresse för samarbete från länder som Kina, Tyskland och Nederländerna ", säger Jon Matonis. Jon Matonis sa att "Förstärkning och utrustning av lokala Bitcoin-samhällen över hela världen är kärnan i stiftelsens internationella affiliateprogram och en prioritet för 2014. London är en av världens mest internationella städer och stiftelsen är bäst positionerad för att uppfylla sina uppdrag att skydda, standardisera och främja användningen av Bitcoin över hela världen.

WASHINGTON, DC (12 december 2013) - Bitcoin Foundation tillkännagav lanseringen av sitt internationella affiliateprogram idag, ett åtagande att bemyndiga lokala Bitcoin-samhällen runt om i världen, med öppnandet av Londons kontor, ledt av Jon Matonis, Verkställande direktör. "Det är med stor stolthet och spänning att Bitcoin-ambassaden tillkännager att den kommer att vara värd för Bitcoin Foundations kanadensiska kapitel. Med tanke på hur liknande våra respektive uppdrag är, är detta ett logiskt samarbete och strategiskt partnerskap. Vi ser fram emot att samla våra resurser och idéer för att fortsätta att främja och stödja Bitcoin i Kanada ", kommenterade Guillaume Babin-Tremblay, Executive Director, Bitcoin Embassy. Stiftelsens medlemskap har sedan dess grundat vuxit till över 1 000 medlemmar med över 50% från utanför USA. Detta stöd har gjort det möjligt för stiftelsen att bygga en modellinfrastruktur samt finanslag och initiativ som är avgörande för Bitcoins antagande, allt representerar och stöder det inneboende globala Bitcoin-samhället därifrån. "

I den snabbt utvecklande världen av ny teknik och nystart är den viktigaste att utföra. Londonkontoret kommer att ge strategiskt stöd såväl som en "nyckelfärdig operation" och "organisatorisk verktygsband" för att länder snabbt och smidigt kan skapa den nödvändiga infrastrukturen, trovärdigheten och närvaron för att leda lokaliserad utbildning, media och uppsökande insatser.Varje affiliate kommer att styras, ledas och hanteras lokalt av sin egen styrelse och lag, samtidigt som de drar nytta av samarbetsförhållandet och delade resurser, anslutningar och stöd från Bitcoin Foundations internationella kontor.

"Initiativ som Bitcoin Foundations internationella affiliateprogram hjälper Bitcoin att expandera över hela världen på gräsrotsnivå", säger Shakil Khan, grundare av CoinDesk, ängelinvesterare och personlig rådgivare till Spotifys VD.

Jason Williams, VD för Bitcoin Association of Australias styrelse, gick med på, "Vi delar ett gemensamt mål - att Bitcoin antas över hela världen. Denna förening av världsklasslag över kontinenter, som arbetar i en samordnad och samarbetsinsats, bästa positioner Bitcoin för framgång. "

Förutom ett internationellt team av kärnutvecklare, offentliga affärer och advokater stöder stiftelsen ett robust kvartalsvis bidragsprogram som stöder projekt som stärker kärninfrastrukturen på ett sätt som är väldigt användbart om det inte alltid är kommersiellt genomförbart som Coinpunk. Stiftelsen ger också sponsring av begåvade enskilda utvecklare som Addy Yeow, skapare av Bitnodes, och den är värd för den årliga Bitcoin-konferensen i olika regioner i världen. Bitcoin 2014 kommer att vara värd i Amsterdam och

stiftelsen är en stolt sponsor av International Financial Cryptography Associations första bitcoin tekniska workshop som hålls i Barbados nästa mars. Stiftelsen kommer att behålla sitt kontor i USA i Washington, D. C. Att fokusera på USA: s individuella och företagsmedlemskap, allmän ordning och PR.

Bitcoin Foundations brittiska kontor ligger i Londons centrum med närhet till ledande finansiella företag och media.

Följ oss på @BTCFoundation för det senaste!

OM: Bitcoin Foundation är en medlemsdrivet ideell organisation som är inriktad på att betjäna Bitcoin-samhällets affärs-, teknik-, regeringsrelationer och offentliga angelägenheter. Stiftelsen arbetar för att skydda och standardisera Bitcoin-protokollet och programvaran, för att bredda användningen av Bitcoin genom offentlig utbildning och genom att främja en säker och sund juridisk och regelmässig miljö och att stödja lokala Bitcoin-ansträngningar genom att ansluta ett nätverk av Bitcoin-samhällen över hela världen. Tänk globalt, agera lokalt. Bli med oss!