Bitcoin Fonderade Betalkort tillkännagivna av Licensierad Bitcoin Exchange Bit-x

Why #Bitcoin Has Yet to Make a Move (Technical Analysis) - 8-20-18 (Juni 2019).

Anonim

Bitcoin Pressmeddelande: Licensierad brittisk Bitcoin-utbyte Bit-x nyligen utbetalade Bitcoin-betalkort finansierade helt av användarnas kryptokurvensbalanser. Bitcoin-entusiaster och proffs kan nu spendera Bitcoin över hela världen, var som helst betalkort accepteras - online, i butik och ta ut pengar från bankomater på vilken plats som helst.

Licensierad brittisk baserad kryptocurrency trading plattform Bit-x. com erbjuder en rad tjänster, inklusive Bitcoin, Litecoin och GH / s trading och Bitcoin cloud mining. Bit-x är nu stolta över att presentera framtiden för Bitcoin-betalkort som utfärdats och bearbetats av Bit-xs exklusiva bankpartner.

Bit-x-kort kan användas varav debetkort accepteras. Användare kan ta ut pengar från bankomater över hela världen, direkt från deras Bit-x-konto som innehåller BTC, LTC, USD, EUR och GBP. Kortet kan också användas för online shopping och på försäljningsställen (POS) terminaler över hela världen. Bit-Xs handelsplattform erbjuder också gratis handel utan avgifter till september.

Bit-x Bitcoin betalkort är utrustade i antingen USD eller EUR, och kan beställas från alla länder i världen. Ingen verifikation är nödvändig för att börja använda kortet, men grundläggande verifikation kommer med extra fördelar som gör det möjligt för användarna att sätta in summor som överstiger 300 USD av BTC, LTC, USD, EUR och GBP.

Med Bit-Xs betalkortsanvändare behöver man inte manuellt finansiera kort för varje användning: medel dras direkt från användarens Bit-x-plånbok. När du betalar online, i bankomater, eller i butiker, byts Bitcoins ut. Fonder utbyts i realtid då transaktionen exekveras till den aktuella valutakursen, vilket eliminerar Bitcoins prisvolatilitetsproblem.

Transparent Bit-x är en licensierad cryptocurrency och mining trading plattform säkrad med två-faktor autentisering, och flera signatur adresser och transaktioner. Registrering av ett konto kräver SMS-behörighet, och SMS-driven 2FA garanterar säkerheten för kundkonton. Bit-x har PCI DSS-certifiering och det erfarna teamet erbjuder enastående kundservice 24/7, professionalism och en uppmärksamhet på detaljer som sällan ses i Bitcoins start-ups.

Kortregistrerade användare kan få tillgång till återställningsinställningar för sitt personliga Bit-x-konto. säkerställande av konton kan återkrävas vid nödsituationer. För extra säkerhet kan inga inloggningsuppgifter erhållas från själva betalkortet. I det avseendet är Bit-x ett steg före jämställdhetsbankernas säkerhetsprocesser.

Skapa ett konto och beställa ett kort är lika enkelt som att skaffa en e-postadress. Användare går helt enkelt till Bit-x. com, och registrera med ett mobilnummer och lösenord efter eget val. För att beställa kortanvändare klickar du på balans, väljer en valuta och trycker på "Beställ bit-x-kort" och fyller i ett kort formulär. DHL är ett fraktalternativ, för extremt snabb leverans på bara några arbetsdagar. När kortet och PIN-koden har tagits emot kan användarna aktivera kortet på mindre än en minut i det användarvänliga Bit-x-kontoområdet.Kontoinnehavaren har hela tiden kontroll över sina medel med inbyggda spårningsverktyg.

Bit-x-kortet är ett klassiskt elegant svart debiteringskort med ett inbäddat chip. Kortet innehåller individuellt kontonummer, utgångsdatum och CVC2-nummer på baksidan.

Bit-x-webbplatsen har ett användarvänligt gränssnitt och minimalistisk design. Inloggningsproceduren är problemfri och kräver bara kontonummeret.

Med lanseringen av Bit-xs bankkort har en ny era med Bitcoin och användbar digital valuta kommit fram. Nybörjare och erfarna cryptocurrency-användare kan njuta av att spendera sina pengar online, i affärer och från bankomater världen över med mer frihet och anonymitet än en traditionell bank kan erbjuda.

Om Bit-x:

Bit-x är en licensierad Cryptocurrency och mining trading plattform som följer alla relevanta KYC och AML riktlinjer. Säkrad med tvåfaktorautentisering, flera signaturadresser och transaktioner och PCI DSS-certifiering, levereras plattformen effektivt med omfattande professionalism och noggrann uppmärksamhet åt varje detalj. Handelsvaluta inkluderar BTC, LTC, USD, EUR, GBP och GHs. Gruvkapaciteten tillhandahålls av BitFury.

BIT-x. com är ett varumärke som tillhör XBIT Ltd, en licensierad Forex-deltagare. Bit-x är baserat på Portland House, Bressenden Place, London, SW1E 5RS, Storbritannien.

För mer information besök: // Bit-x. com /

Mediekontakt

Namn: Alex Shultz, Bit-x VD

Email: media @ bit-x. com

Stad och land Plats: London, Storbritannien

Detta pressmeddelande är endast avsett för informationsändamål. Informationen utgör inte investeringsrådgivning eller en godkännande från Bitcoin Magazine eller BTC Media, LLC. Bitcoin Magazine intygar inte noggrannheten i ovanstående information från Bit-x.

Om Bitcoin PR Buzz:

Bitcoin PR Buzz har varit stolt över att betjäna PR och marknadsföringsbehov för Bitcoin och digital valuta tech start-ups i över 2 år. Få din egen professionella Bitcoin och digital valuta Press Release. Klicka här för mer information.