Bitcoin Hardware Wallet KeepKey lanserar och börjar sändning

Bitcoin Security - KeepKey (Juni 2019).

Anonim

I ett sällsynt drag i Bitcoin-rummet har KeepKey samtidigt började ta order för och att skicka deras flaggskepp bitcoin hårdvara plånbok. Från och med onsdag kan kunderna köpa USB-enheten till USD 239 på Amazon, eller direkt från KeepKey-webbplatsen med hjälp av bitcoin. Worldwide frakt ingår i kostnaden.

KeepKey-hårdvaruplånboken är avsedd att lagra och säkra bitcoin samtidigt som de skyddas mot virtuella attacker som malware och virus. Enheten genererar och lagrar privata nycklar med bitcoin, delar aldrig dem med den anslutna datorn. En annan viktig funktion är en stor OLED-skärm som visar varje transaktion innan den kan godkännas, så att användarna kan verifiera att de skickar pengar till rätt adress och minskar risken för fel.

"Vår vägledande princip är att bemyndiga individer och organisationer med biträdessäkerhet i bankkvalitet", säger Darin Stanchfield, grundare av företaget. "Det här är vad vår enhet gör, och det är enkelt att använda. Andra produkter som finns tillgängliga kräver en hög grad av sofistikering att fungera. Med KeepKey är det mycket svårt att göra fel sak, "

KeepKey arbetar för närvarande med Google Chrome med KeepKey Wallet Extension. Den stöds också av populära bitcoinplånböcker, inklusive Electrum och MultiBit.

"Vår säkerhetsmodell utformades för att säkerställa att användaren alltid har fullständig kontroll över sina privata nycklar", säger Ken Heutmaker, programvaruingenjör på KeepKey. "Vi anser att förlitar sig på betrodda tredje parter försämrar säkerheten och integriteten som bitcoin-ekosystemet erbjuder. "

Vad gäller KeepKeys beslut att inte göra förbeställningar för att finansiera hårdvaruplånbokens utveckling, citerar Stanchfield sin egen personliga erfarenhet av att" brännas "av andra företag som har försålda föremål och sedan inte kunnat leverera .

"En kund tar tillräckligt med risk när de köper någon produkt," sa Stanchfield till Bitcoin Magazine . "Vi tror inte att de borde ta risken att finansiera tillverkning också. Vi gjorde detta löfte till oss tidigt i utvecklingen av KeepKey. Lyckligtvis har vi haft ekonomin för att driva den här vägen för att få KeepKey att marknadsföra. ”