Bitcoin magazine gratulerar bitpremier till deras webbplatslansering

TOMMY CASH - LEAVE ME ALONE (OFFICIAL MUSIC VIDEO) (Maj 2019).

Anonim

Idag lanserade BitPremier sin nya verksamhet och tjänster med målet att "omdefiniera Bitcoin-marknaden som aldrig tidigare. "BitPremier ger en möjlighet för handlare att sälja exklusiva produkter och fastigheter till Bitcoin-samhället. På dag ett, har BitPremier en Bahamas Resort Ocean View Condo, Trump Soho Hotel Condominium, målningar som LeRoy Neiman Basketball Stars och designer klockor som smycken som en Ulysse Nardin GMT Perpetual Watch. En av de bästa funktionerna på webbplatsen är det kontinuerligt uppdaterade BTC-priset tillsammans med USD-priset.

Den övergripande bilden av webbplatsen bidrar till försäljning av produkter av hög kvalitet: ett svartvitt färgschema, vilket ger resten av utrymmet upp till varje köpman för att fylla i med en levande bild av deras fastigheter, konstverk, eller uppskalad produkt. Den enkla designen gör att köpmän kan markera sina lyxiga produkter och platser. Som BitPremiers uppdrag är att ge Bitcoin-valutahållare tillgång till unika, avancerade lyxartiklar, har varje köpman en generös sidoplacering för att markera sin produkt. Webbplatsen har också inbyggda funktioner för att skydda handlare och kunder genom att hålla båda parter anonyma tills transaktionen är nära slutförd. På grund av de högre priserna som är förknippade med varor erbjuder BitPremier escrow-tjänster för att säkra betalning på varor tills båda parterna har fulltecknat sig på inköpet. Förutom annonsplacering på BitPremier-webbplatsen kan återförsäljare också visas på BitPremiers Twitter- och Facebook-sidor.

Bitcoin Magazine hade möjlighet att intervjua Alan Silbert av BitPremier.

Bitcoin Magazine: När hörde du först och bli involverad i Bitcoin-valutan?

Alan Silbert: Tidigare i år blev Bitcoins uppmärksammad som något som kunde ha enorm potential. Jag började gräva in och blev mer och mer fascinerad med konceptet. Jag tror nu starkt att Bitcoins kommer att bli en spelbytare och en stor störare i ekonomin.

BM: Hur blev du först inblandad i Bitcoin-valutan?

AS: Utan att skola mig själv på Bitcoin 101 dag och natt började jag som en investerare i valutan. Jag gjorde en punkt att prova på de olika utbytena för att förstå Bitcoins komplexiteter.

BM: När fick du först idéen för BitPremier och vad inspirerade dig att skapa webbplatsen?

AS: Idén har varit i arbetena i ett par månader. Det finns verkligen inget där ute som BitPremier, så vi var glada att hoppa in och fylla tomrummet. Vi vill öppna dörren till unika föremål för Bitcoin-samhället som människor inte har tillgång till idag. Det finns många Bitcoins där ute, och människor behöver någonstans att spendera dem. Vi tror BitPremier. com kommer att fylla detta behov genom att tillhandahålla en central go-to-marketplace för dessa avancerade varor och tjänster.

BM: Finns det några tidigare existerande företag som inspirerade dig att skapa BitPremier?

AS: 1stdibs, James Edition och Dupont Registry är bra modeller för lyxiga marknadsplatser. Det är bra ställen för unika inköp.

BM: Var ser du BitPremiers tjänster på ett år?

AS: Vi kommer självklart att plantera oss själva som Bitcoin Luxury Go-to site! Jag har några idéer om var vi går. Håll dig stillad …

BM: Vad gör BitPremier i jämförelse med andra webbplatser som använder Bitcoin-valutan?

AS: BitPremier är en unik webbplats, så det finns inget liknande på marknaden just nu för att jämföra oss med. Det öppnar upp till Bitcoin-samhället ett helt nytt område av möjligheter att vardera spendera sina bitcoins och ger säljare av lyxartiklar med en mestadels oanvända $ 1B + -marknad som köparna säljer till. Vi visar listor för att ge kunderna den bästa möjliga upplevelsen, och fungera som escrow-agent för att underlätta en säker transaktion där alla är glada.

BM: Vilka är dina förslag för personer som hoppas kunna starta ett företag som BitPremier?

AS: Forskning Bitcoins inifrån och ut, eftersom det finns mycket att lära sig och mycket tech-speak. Men det finns många möjligheter. Vi är bara i början av kurvan, så möjligheterna där ute för entreprenörer att bygga upp Bitcoins ekosystem är oändliga.

BM: Om jag är en köpman som vill sälja via din webbplats, hur kan jag komma igång?

AS: Säljare kan kolla på sidan "Så fungerar det" på BitPremier. com att lära känna webbplatsen och granska våra noteringskriterier. Säljare kan sedan registrera sig via vår sida "Säljarregistrering" för att skicka in sina listor. Vi når ut till säljaren, verifierar noteringen, redigerar den och lägger upp den på webbplatsen. Eller om de har frågor eller flera listor kan de kontakta oss på [email protected]

BitPremier mottaget stöd från den NYC-baserade Bitcoin Opportunity Funden. BOF har också investerat i CoinLab, BitPay, BitSpend, OpenCoin / Ripple, Coinsetter, Tradehill och Coinapult. Vi uppmuntrar dig att kolla BitPremier!