Bitcoin Magazine Sponsorer Global Bitcoin Summit

Blockchain and Ethereum Security on the Higher Level - Vitalik Buterin (Juni 2019).

Anonim

Bitcoins del i Kina är fortfarande uppe i luften. Men våren kommer att markera den första Bitcoin konferensen att äga rum i Kina. Global Bitcoin-toppmötet hålls i Peking från 10 till 11 maj, och kommer att produceras av Bitfund. pe och UBM Kina. Stöd till evenemanget är Bitcoin Magazine, som kommer att fungera som evenemangets Premier Media Sponsor.

Tvådagskonferensen kommer att belysa framtida Bitcoin-trender i Kina och ge den senaste informationen i branschen. Det globala Bitcoin-toppmötet syftar till att tillhandahålla den ideala plattformen för att få insikter för den nuvarande utvecklingen av Bitcoin-marknaden i Kina, samtidigt som nätverksmöjligheter ges till dem som deltar. Ämnen är inte begränsade till handelsplattformar, säkerhet, säkerhet, lagar och förordningar och DAC (Distributed Autonomous Corporations).

Bitcoin Magazine är stolt över att stödja Kinas första Bitcoin-konferens, Global Bitcoin-toppmötet. Konferensen kommer att ge möjlighet att bevittna Bitcoin-marknaden och spännande innovation sker över hela landet. Dessutom kommer toppmötet att innehålla många kunniga och erfarna medlemmar i Bitcoin-samhället som kommer att upplysa deltagare om framtida trender i Bitcoin i Kina och utomlands.

Konferensen ger ett flexibelt schema för högtalare med flera tidsperioder och kommer att innehålla föreläsningar, paneler och workshops. Panelister och högtalare kommer att omfatta den ökända Bitcoin-investeraren Roger Ver; Grundare av Bitfund. Pe Li Xiaolai; Aaron Koenig, generalsekreterare för Global Bitcoin Alliance; Verkställande direktör för Bitcoin Alliance eller Kanada Anthony di Iorio; Grundare av Invictus Innovations Daniel Larimer; Charles Hoskinson of Ethereum; Bitcoin-evangelisten Chang Jia; och Bitstamp VD Nejc Kodric.

"Bitcoin är en fantastisk uppfinning och en innovationsmöjlighet för Kina. Bitcoin startups började blomstra i Kina i slutet av 2012, säger Li Xiaolai i ett inbjudningsbrev om det första internationella toppmötet i Kina. "På ett års tid har det funnits ett antal bitcointeam som har kommit fram och driver branschen både i Kina och internationellt. Global Bitcoin-toppmötet syftar till att visa upp de senaste nyheterna och innovationerna i bitcoinvärlden och att låta världen lära sig om utvecklingen av bitcoin på Kina-marknaden. "

Toppmötet kommer att främja Bitcoins framtid och virtuella valutor över hela världen. Som Premier Media Sponsor kommer Bitcoin Magazine att arbeta för att ge industrin information och framtida trender som kommer från Global Bitcoin Summit. Evenemanget kommer att hjälpa till att positionera Bitcoin-företag i branschen genom att öppna en ny nivå av kommunikation till det globala Bitcoin-rummet, samtidigt som man syftar till att främja affärsutveckling och tillväxt.

Det globala Bitcoin-toppmötet kan bidra till att driva regeringens och gemenskapens acceptans av Bitcoin och virtuella valutor runt om i världen.Genom att öppna kommunikationsmedlen och tillhandahålla auktoritativ information kommer konferensen att locka båda sidor av argumentet kring användningen av Bitcoin.

Registrering är för närvarande öppen för evenemanget, med en tidig fågel speciell till 25 mars. För mer information eller besök www. globalbtcsummit. com