Bitcoin megafon och anonyma affiliates

Aktiesnack med Börsplus - Analys Comhem/Tele2 (Maj 2019).

Anonim

En liten stund tillbaka rapporterade jag om ett fascinerande projekt jag hade följt. Jag har fortsatt att följa detta projekt med intresse. Som världens första Bitcoin-powered pay-per-character-publiceringsplattform, uppnådde Bitcoin Megaphone mitt intresse. Verkligen innovativa och ursprungliga idéer i rymden kan vara svåra att komma fram, även med så mycket som händer.

Bitcoin Megafon, den spetstekniska mikropubliceringsplattformen, har nyligen avslöjat sitt associerade program. Programmet fungerar genom att omedelbart betala affiliates 30% av vinsten som genereras av remisser. Eftersom Bitcoin Megafon använder Coinbase som sin handelsplattform händer affiliate-transaktionerna off-blockchain och utan avgifter.

Vad är mest fascinerande, och bara möjligt på grund av Bitcoin själv, är att allt som krävs för att registrera sig för affiliate-programmet är en e-postadress. Om någon ville skapa ett anonymt Coinbase-konto kunde han eller hon samla pengar från Bitcoin Megaphone via Coinbase och överföra dem till en extern Bitcoin-adress när som helst helt anonymt.

Detta är den typ av utnyttjande av de unika aspekterna av Bitcoin själv som har fascinerande konsekvenser och förgreningar. I en miljö där Bitcoin Megaphone har drivit anonymitet något av ett smutsigt ord har man försökt att omfamna den aspekten av tekniken i en användbar och innovativ implementering. Det är dessutom anonymitet här, det är svårt att argumentera, har allt annat än nytta för användaren.

Tillagt Bitcoin Megafon skapare, Mike Solomon:

"Till skillnad från många affiliateprogram där intäkterna sakta tricklar in, är intjäningspotentialen här enorm. Till exempel, om en Bitcoin Millionaire beslutar att spendera några hundra dollar på ett stort inlägg, kan du enkelt börja göra riktiga pengar direkt. Förutom att spela, är det verkligen inget sätt att du enkelt kan göra så mycket bitcoin så enkelt. "

Innan agentprogrammet var det enda sättet att tjäna pengar på Bitcoin Megafon genom att skapa en post och samla tips. Men enligt Salomo ville folk ha ett annat sätt att tjäna pengar.

"Sedan webbplatsen har lanserats, har jag fått så mycket stöd från personer som älskar idén, men trodde inte att de kunde lägga in någonting intressant nog att generera tips. Det associerade programmet erbjuder äntligen dessa människor chansen att tjäna pengar utan att behöva spendera pengar. Det är ett sätt för alla att engagera sig. "

Ett registreringsformulär för Bitcoin Megaphone-affiliateprogrammet finns här.

Sedan Bitcoin Megafon lanserades i mars 2014 har hundratals anonymt skrivit skämt, annonser, konst, konspirationsteorier, kommentarer och mer för. 00001 BTC per karaktär - allt i hopp om att tjäna tips. Från och med juli 2014 har det genererat mer än 75 bitcoin i anonyma tips för sina författare.

Bitcoin Megafon skapades som ett sidoprojekt av Mike Solomon, som bor i New York där han arbetar som digital direktör för Glamour Magazine på Condé Nast Publications.Condé Nast Publications är inte anslutet till Bitcoin Megafon.

Jag kommer att fortsätta att titta på arbetet med denna mikrobloggarplattform, i hopp om att de fortsätter att uppfinna på spännande sätt med Bitcoins infrastruktur. Att stimulera människor att bidra, samtidigt som samma användare kan bibehålla fullständig anonymitet, eftersom de samlar tips, är helt i Bitcoins anda.