Bitcoin prisanalys: uasf-förutseendet skjuter mot nya aths

SECRET! "SUPER" BITCOIN ETF APPROVED! (Maj 2019).

Anonim

SegWit mjuk gaffelstöd fortsätter att stiga stadigt som ett lönsamt alternativ till debatten om blockering. Nya uppenbarelser om Jihan Wu och Bitmains möjliga motiv att inte stödja SegWit har uppstått, vilket bygger på allmänhetens uppfattning, inte har gynnat Bitcoin Unlimited (BU) stöd. Följ BTU- och SegWit-förslagets signalfördelning per block här.

Noder fortsätter dock starkt för Bitcoin Core och Segwit.

BIP148, som även kallas User Activated Soft Fork (UASF), fortsätter att ha en meteorisk ökning mellan noder. Av de 5783 aktiva kärnnoderna (enligt myntdans) har 340 signalerat för UASF. Ytterligare läsning bakom motivationen och resonemanget för en UASF finns här.

Som en investerare och näringsidkare skulle Segwit adoption på detta sätt vara en betydande händelse, särskilt om gruvarbetare som inte stöder SegWit hitta sätt att kringgå UASF med en hård gaffel på egen hand. Lyckligtvis skulle UASF inträffa vid ett visst datum och tidpunkt som skulle ge marknaden möjlighet att prissätta i de nya uppgifterna som en del av den effektiva marknadshypotesen, så att handlare kan reagera i enlighet därmed. Vi kan förvänta oss att marknaden ser UASF, eller SegWit UASF, som en mycket fördelaktig lösning på det nuvarande blockeringstaket.

Priset på bitcoin har snabbt bildat en W-botten efter att ha bildat en M-topp. I början föreslår detta att priset är att hitta en median, i det här fallet ~ $ 1100, innan det går högre eller lägre.

Medan det verkligen finns en hausseorienterad förspänning för den långvariga trenden, kan den nuvarande stora volatiliteten efter att ha etablerat en ny heltidshögskola (ATH) förväntas med fortsatt prisupptäckt. Priset har spenderat de senaste 15 dagarna över den $ 1000 fyrsiffriga psykologiska nivån. Det här är ingen liten prestation för en tillgång som har tillbringat det mesta av sin livstid långt under det värdet. i själva verket har Bitcoin bara stängt ett dagligt ljus över $ 1000 för en livslängd på 67 dagar, enligt BLX. De omedelbara målen för en ny ATH skulle vara 1. 272 ​​och 1. 618 Fibonacci-förlängningen av den tidigare svänghöjden och svänga lågt, eller $ 1400 respektive $ 1540.

Dessutom flirar priset igen med guldparitet, som alltid tar tag i prickiga medierubriker men är i stort sett meningslöst. Vad som är viktigare är den psykologiska insikten att en digital tillgång skulle kunna vara värd mer än en fysisk tillgång som åberopats under de senaste tusen åren.

Den haussefulla vändmönstret, inverterat huvud och axlar fortsätter att spela ut men några frågor har uppstått. Den vänstra axeln av dessa mönster är ofta diminutiv, men den här strukturen kan helt och hållet förneka idén om ett inverterat huvud och axlar.

Med ett diagrammönsterbrott är det normalt en stor spik i volym vid motståndet eller stödlinjen som indikerar definitiv upplösning av mönstret. Den spetsen i volym har ännu inte uppstått.Vidare uppträder det ofta en återgång till den horisontella nivån för att bekräfta stöd, vilket kanske redan har hänt (grön pil) när en paus av det horisontella motståndet inträffar. Det finns också en växande bearish divergens på Relative Strength Index (RSI), en momentumoscillator. Denna divergens antyder att priset stiger på mindre fart och förutspår en reversering över fortsättning. Skulle den här avvikelsen spela ut, skulle jag förvänta mig en retest av $ 1100-stödet. Ett högre högt pris och RSI skulle emellertid negera divergensen.

Sammanfattning

    Miner support fortsätter för BU och användar support växer för SegWit UASF.

    En UASF skulle inträffa vid ett angivet datum och tid, vilket möjliggör för marknaden att reagera i enlighet med detta i rätt tid, om någon reaktion uppstår alls.

    Förvänta en ny heltid högt kort före eller kort efter en UASF eftersom det skulle innebära en stor protokolländring och förbättring av den aktuella flaskhalsen i blockstorlek.

    Ett hausstarkt mönsters mönster existens och upplösning är fortfarande en öppen fråga. Priset fortsätter i ett utökat sortiment med mål på $ 1100 och $ 1400.

Handel och investeringar i digitala tillgångar som bitcoin är mycket spekulativa och medför många risker. Denna analys är av informativa skäl och bör inte betraktas som investeringsrådgivning. Uttalanden och finansiell information om Bitcoin Magazine och BTCMedia-relaterade webbplatser avspeglar inte nödvändigtvis BTCMedias uppfattning och bör inte tolkas som en godkännande eller rekommendation att köpa, sälja eller hålla. Tidigare resultat är inte nödvändigtvis en indikation på framtida resultat.