Bitcoin regel update-02/14/14

Ever wonder how Bitcoin (and other cryptocurrencies) actually work? (Maj 2019).

Anonim

I veckan före dagens uppdatering såg Bitcoins nätverk att bli föremål för en ojämn attack från partier okänd, tillfälligt stoppa uttag på flera börser och dämpa priset på bitcoin för dem som är modiga nog att fortsätta att handla. Ändå verkar rykten om Bitcoins överhängande undergång ha varit överdriven. Även om nätverksstammen uppenbarligen var ett besvär för användarna över hela världen misslyckades eller misslyckades nätverket. Bitcoins resiliency i ansiktet angrepp kommer troligen att tolkas på ett av två sätt, beroende på vem du frågar. Användare och potentiella användare kan ha ökat förtroende för säkerheten för den distribuerade peer-to-peer-modellen. Större förtroende omvandlas till mindre volatilitet under framtida perioder med negativa nätverksförhållanden. Regulatorer kan däremot betrakta närmare granskning av Bitcoin för att vara ännu mer önskvärt än tidigare menat, eftersom nätverket har visat sig vara mycket motståndskraftigt mot ansträngningar för att stänga av det och rimligen kan förväntas bli mer robust över tiden . Detta begränsar regeringarnas möjligheter att helt enkelt förbjuda Bitcoin och liknande kryptomarginaler, vilket ger dem inget annat val än detaljerad reglering för att övervaka och kontrollera Bitcoin-verksamhet.

Som rapporterats förra veckan vänder många juridiska marijuana säljare till Bitcoin för att mildra sina problem med kontanthantering. Men minst en utbyte, Coinbase, har vägrade att behandla utbytestransaktioner för marihuana-dispensar på grund av möjligheten för federal verkställighetsåtgärd. Enligt areport som bäras av Bitcoin Examiner, har marijuana-entreprenören Sean Gren i Washington Pacific Northwest Medical, nekats användningen av ett Coinbase-konto för att konvertera bitcoin mottaget i samband med medicinsk marijuanaförsäljning till amerikanska dollar. Även om försäljningen av marijuana har legitimiserats i staterna i Washington och Colorado och avkriminaliserats i ett antal jurisdiktioner i andra stater, är det fortfarande ett Schedule 1 kontrollerat ämne enligt federal lag (Drug Enforcement Administration Schedule 1 innehåller droger med känd nuvarande medicinskt bruk ). Genom att utbyta bitcoin för anläggningar som är tekniskt olagliga enligt federal lag, räddar Coinbase att det skulle kunna riskera att förlora sin affärsrörelse för penningtjänst eller att bli föremål för andra penningtvättrelaterade verkställighetsåtgärder av US Treasury. Risken att lösa avreglerna mot penningtvätt har enligt uppgift orsakat ädelmetallmäklare att också vara borta från att acceptera Bitcoin. Inget stoppar marihuana dispensaries från att fortsätta att acceptera bitcoin, men det verkar som om de kanske måste utveckla andra sätt att likvida sina innehav för tillfället.

UPPDATERING 02/15 / 14- FinCEN utfärdade ett uttalande den 14 februari att enligt överensstämmelse riktlinjer utfärdade av justitieministeriet skulle det inte överväga att banker som tillhandahåller tjänster till licensierade marihuana-dispensarer strider mot federala anti- penningtvätt regler.Detta öppnar dörren för dispensarier för att börja använda banker för kontanter och kreditkortbehandling, men tar i stor utsträckning incitamentet för dem att förlita sig på Bitcoin.

Staten New York kommer att anpassa penningöverföringsregler för Bitcoin, för att inkludera någon form av licensiering som är tillämplig på både utbyten och gruvarbetare som är verksamma där, enligt kommentarer från statsfinansiella tjänsteinspektionen Benjamin Lawsky vid en konferens den 11 februari. Han fortsatte med att konstatera att "Bitcoin-börsen måste varna sina kunder för att virtuella transaktioner är irreversibla, bitcoin-värdena är flyktiga och de bör noggrant bevaka sina digitala plånbokssnappar. "Han kommenterade inte varför han anser att utbyten specifikt borde riktas mot förslaget" sanning i Bitcoining "-regler, men det är värt att notera att staten för närvarande inte har någon i drift. Lawsky, som anställde som New Yorks första finansiella tjänste-superintendent i maj 2011, blev en offentlig person när han undersökte och åtalade olika former av vitbranschkriminalitet som specialassistent till tidigare advokat-general (nu guvernör) Andrew Cuomo. Förordningar som utvecklats av staten New York kommer sannolikt att få långtgående inverkan både som en modell för andra stater att överväga när de utarbetar egna regler och en potentiell källa till juridiska komplikationer för Bitcoin-företag som inte är fysiskt belägna i New York, men gör affärer med invånare i det landet.

Kanadas utkast till budget för budgetåret 2015 omfattar språk som kräver ökad granskning av Bitcoin i syfte att bekämpa "framväxande risker, inklusive virtuella valutor … som hotar Canadas internationella ledarskap i kampen mot penningtvätt och finansiering av terrorism. "Den lagstiftande kommitté som ansvarar för bestämmelserna om bekämpning av penningtvätt föreslog också ett tilläggsbelopp för FINTRAC (den kanadensiska versionen av den amerikanska statsavdelningen FinCEN) för att använda sig av att utveckla ett system för att analysera virtuella valutatransaktioner. Det är inte svårt att föreställa sig hur en ganska blygsam datautvinning som kontrolleras av en brottsbekämpande myndighet eller skatteinsamling skulle kunna börja avlägsna den smala finéran av anonymitet som Bitcoin-transaktionerna åtnjuter för närvarande. Om och i vilken utsträckning Bitcoiners har en rimlig förväntan om integritet när det gäller transaktioner som odödliggörs på den offentliga blockkedjan är sannolikt att vara ett omstriddt problem i länder som Kanada där personuppgifter ses som en grundläggande rättighet.

Australian Technology Firm HotwirePE meddelade lanseringen avDenariuz Bank i Australien på tisdag. Denariuz, som räknar sig som den första krypto-valutabaserade banken i världen, är resultatet av nästan ett år av förhandlingar mellan sitt moderbolag och australiensiska tillsynsmyndigheter. Hur (eller om) sin affärsmodell skiljer sig från en vanlig bank är oklart, men företrädare har offentligt uttalat att Denariuz i slutändan skulle vilja erbjuda typiska bankprodukter, såsom kontrollerbara konton, debetkort, tidsinbetalningar och lån.Förmodligen kommer banken att betala ränta på krypteringsinlåning, som den då kommer att använda för att göra lån till en högre ränta. Spridningen minus bankens utgifter kommer att vara bankens vinst. En alternativ affärsmodell kan vara en baserad på handel. Bitcoin deponeras i räntebärande konton skulle användas för handel i utbyten över hela världen för att generera vinster på arbitrage (liknande ett konventionellt penningmarknads konto). Hur som helst, många bitcoiners är sannolikt att vara misstänksamma för vad som helst med fraktionerande reserver. Fraktionell reservbank, där insättningsfonder är "tillgängliga" för återkallande samtidigt som en stor del av dem lånas ut eller investeras, har ofta beskrivits av kryptoentusiaster som inget annat än ett legitimerat Ponzi-system.