Bitcoin tar ett steg till medicinsk arena: en intervju med doktor Austin Cohen

Kent Hovind - Seminar 3 - Dinosaurs in the Bible [MULTISUBS] (Juli 2019).

Anonim

Bitcoin fortsätter att växa i popularitet för proffs inom ett brett spektrum av områden. Förutom att tjäna som en attraktiv betalningsmetod, bitrinerar Bitcoins fria marknad, decentraliserad, banbrytande natur många yrkesverksamma. Bara förra veckan skrev BitPay, Inc. på en ny köpman, Cohen Chiropractic Center. Cohen Chiropractic Center grundades 2009 i Atlanta, GA och har vuxit till en nivå av framträdande. Dr Austin Cohen blev intresserad av Bitcoin efter att en av hans praktikanter fortlöpande delade sin spänning om denna innovativa valuta. Som Dr. Cohen har presenterats på CNN, CBS News och talat på olika konferenser för sina innovativa tekniker för att främja hälsa och välbefinnande för sina kunder, är Bitcoin bara en annan källa till möjlighet och innovation som han nu kan omfamna.

Bitcoin Magazine hade privilegiet att intervjua och träffa Dr. Cohen och hoppas fortsätta att vara en informationskälla för allt Bitcoin för Dr. Cohen.

Bitcoin Magazine: När hörde du först om Bitcoin?

Dr. Austin Cohen: Jag hörde först om det genom vår praktikant som han inte skulle sluta prata om och varje ledigt ögonblick läste han en artikel om dem. Han insisterade på att jag köpte en Bitcoin för varje person i min familj.

BM: Vad var det om Bitcoin som du funnit intressant?

Dr. Austin Cohen: Det finns 2 skäl till att jag bestämde mig för att acceptera bitcoins på kontoret. Först och främst, spänningen och kulan av någonting nytt som utvecklas och är en del av det bara några år in i det. Varje gång jag google "bitcoin" dyker upp en ny artikel som är positiv eller negativ men det faktum som folk pratar om gör det väldigt roligt. För det andra är det enkelt att acceptera dem och göra det enklare för transaktioner och lägre servicekostnader. Kiropraktik är en progressiv industri som är kul och spännande och är den första kiropraktorn i världen för att acceptera dem gör det så roligare.

BM: När gick du först in i det medicinska fältet?

Dr. Austin Cohen: Jag började kiropraktikskolan 2005 och det var mitt första år i skolan som jag insåg att mina åsikter och uttalanden påverkar livet för många. Jag tog examen 2009 och öppnade min egen klinik 7 månader efter examen .

BM: Finns det några existerande företag som inspirerade dig att integrera Bitcoin i ditt företag?

Dr. Austin Cohen: Nej, jag vet inte personligen om alltför många företag som accepterar Bitcoins.

BM: Var ser du ditt kontor på ett år nu när du valt att acceptera betalning i Bitcoin?

Dr. Austin Cohen: Jag ser oss kunna ansluta mer med andra techstarter. De har alla delat med mig hur bra Bitcoin är och varför jag borde ta dem och nu är jag glad att dela med dem om kiropraktik och varför det är så värdefullt för sitt liv.

BM: Vad stämmer din chiropraktiktjänst ut i jämförelse med andra chiropraktikkontor?

Dr. Austin Cohen: Det finns några viktiga skillnader men den stora är en är att vi inte bara vill få folk att få ont utan att vi vill rätta till problemet genom att sammanställa en plan och hjälpa dem att skapa sitt hälsosammaste liv. Vissa kiropraktorer är symtombaserade, som är en reaktiv modell och liknar medicin genom att vänta tills ett problem uppstår och behandla det. Vårt mål är att hitta problem innan de blir symptomatiska och korrigera det genom våra specialiserade korrigerande tekniker. Vi gör också dynamiska månatliga workshops och har andra resurser för att människor ska maximera sin hälso- och sjukvård.

BM: Vilka är dina förslag till individer som hoppas kunna starta ett företag som din och hoppas kunna integrera Bitcoin i sina företag?

Dr. Austin Cohen: Gör det! Vi lever ett liv så sluta vara så status quo och ta en risk.

Bitcoin Magazine gratulerar Dr Austin Cohen och hans team på Cohen Chiropractic Center på deras omtanke av Bitcoin-valutan och tar Bitcoin till en annan nivå inom det medicinska området. Ska du någonsin vara i Atlanta, GA känner du dig fri att stanna vid Cohen Chiropractic Center!