Bitcoinstore officiellt lanserar idag 0% markup

Bitcoin Store Vienna (Maj 2019).

Anonim

Bitcoins communitys största elektronikhandlare, Bitcoin Store, har meddelat att det är spännande beta och formellt lanserat sin verksamhet. Bitcoin Store erbjuder hundratusentals olika elektronikprodukter till salu, och sedan webbplatsens första beta-lansering i november har huvudattraktionen varit låga priser. Faktum är att Bitcoin Store-priserna var ännu billigare än de som finns hos stora återförsäljare som Amazon och NewEgg. Roger Vers tillkännagivande i november gav några exempel: en 60-tums-tv som finns på Amazon för $ 1, 397. 99, NewEgg för $ 1, 437. 99 men på Bitcoin Store kostar endast $ 1, 367. 48, en bärbar dator vars Amazon pris på $ 2, 266. 66 och NewEgg pris på $ 2, 317.00 är slagen väsentligt av Bitcoin Store priset på $ 1985. 51, och en laserskrivare som kostar $ 202. 01 på Amazon, $ 204. 99 på NewEgg men $ 175. 66 på Bitcoin Store. Dessutom, i USA, på alla produkter över $ 100, är ​​frakt alltid gratis.

Bitcoin Stores låga priser görs av Bitcoins unika egenskaper för inga återkrav och minimala avgifter. Företag som accepterar Bitcoin som betalning kan undvika att betala 2,9% kreditkort och Paypal-avgifter som handlar med mer traditionella metoder för online betalning och kreditkortsavgifter, vilket kostar några företag upp till 2-10% av intäkterna. Genom att inte acceptera kreditkort och Paypal alls, övergår Bitcoin Store på sina besparingar från att använda Bitcoin till sina kunder. Tack vare Bitcoin Stores grundare Roger Ver, har Bitcoin Store också fått en överenskommelse med grossister som tillåter butiken att köpa elektronik till lägsta möjliga pris. Men affären kräver att butiken håller en hög volym för att kunna behålla dessa rabatter - speciellt 800 000 000 i nästa månad. Ett djupt mål, Bitcoin Store Jon Holmquist medger, men de hoppas att med Bitcoin-communityets stöd, och med 0% -noteringen för nästa månad kan Holmquist och Ver bara kunna uppnå det. Dessutom kommer storskalig marknadsföring för Bitcoin Store äntligen att börja, förhoppningsvis kommer en stor mängd nya kunder till både affären och Bitcoin själv.

Om Bitcoin Store lyckas få tillräckligt med volymer för att hålla sina rabatter, kommer det att fungera som ett utmärkt exempel som visar köpmän över branschgränser runt om i världen de möjligheter Bitcoin erbjuder. Bitcoins mikrotransaktion, omedelbar betalning och sekretessfunktioner är redan väl utställda av tjänster som Coindl, Bitcointip, SatoshiDice och anonym VPN-leverantör Privat Internet Access, men hittills, förutom Bitcoin Wireless, finns det ingen större affärsverksamhet som effektivt visar hur Bitcoin kan användas för att spara pengar på återkrav och avgifter. Nu, med Bitcoin Store, kommer det att finnas en."Med de stora nyheterna om WordPress och Reddit som accepterar Bitcoin," uppfattar Bitcoin Store pressmeddelande "en fråga uppstår. Kommer rubrikerna snart att läsa av Bitcoin adoption vid Amazon och Newegg? ”