Bitgive foundation: first bitcoin charity lanserat

How the World's First Bitcoin Charity Is Harnessing the Cryptocurrency to Change Lives (Juni 2019).

Anonim

Bitcoin Magazine är stolt över att kunna lansera BitGive Foundation, den första Bitcoin välgörenheten! BitGive är en ideell grund (IRS 501c3 status väntar) accepterar donationer från det större Bitcoin-samhället och erbjuder välgörande gåvor till miljö och folkhälsoproblem världen över.

Som Bitcoin fortsätter att växa i framträdande och nytta, erbjuder BitGive Foundation möjligheten för dig att ge dem som behöver det mest effektiva och effektiva sättet: genom Bitcoin-valutan! BitGive Foundation kommer att ge välgörande donationer på uppdrag av den växande Bitcoin-gemenskapen. BitGive är en ideell grund som accepterar donationer från Bitcoin-samhället och ger välgörande gåvor till miljö och folkhälsoproblem världen över på uppdrag av Bitcoin-samhället.

Connie Gallippi, verkställande direktör för den nya organisationen, säger, "Stiftelsens långsiktiga potential är enorm. Den förväntade värdetillväxten av Bitcoin kommer att göra donationerna växa över tiden, vilket ger grunden mer finansiell stabilitet och ökade medel för att ge välgörande orsaker. "Med den förväntade tillväxten i Bitcoins värde, användning och affärsmöjligheter, förutser BitGive också ett ständigt växande samhälle för att ge bidrag, inklusive investerare och företag med ökade vinstmarginaler relaterade till Bitcoin och företagsvinster.

Bitcoin Magazine hade möjlighet att intervjua BitGive Foundations verkställande direktör, Connie Gallippi vid New York City Inside Bitcoins Conference.

Bitcoin Magazine: När hörde du först om Bitcoin?

Connie Gallippi: Jag hörde om Bitcoin år sedan när min bror, Tony Gallippi, först blev involverad. Jag tyckte det var fascinerande och jag kunde verkligen se potential för Bitcoin att göra betydande förändringar.

BM: Vad var det om Bitcoin som du funnit intressant?

CG: Det är en tuff en … Allt om det är fascinerande. Bitcoin kan bokstavligen förändra världen!

BM: När fick du först idéen för BitGive Foundation och vad inspirerade dig att skapa BitGive Foundation?

CG: Tanken kom när jag deltog i Bitcoin-konferensen i San Jose i slutet av maj. Att vara i detta utrymme med massor av energi, strålande människor och intresserade investerare såg jag enorm potential för att Bitcoin skulle leda till betydande ekonomiska vinster över hela linjen. Min bakgrund är i ideella organisationer så jag ville naturligtvis hitta ett sätt att fånga lite av Bitcoins potential för välgörande orsaker.

BM: Var ser du BitGive på ett år?

CG: Jag skulle gärna se att vi fick tillräckligt med donationer i dörren så att vi kan ge presenter på ett sätt som faktiskt kan skapa betydande förändringar.

BM: Vad stärker din stiftelse i jämförelse med andra företag som använder Bitcoin?

CG: BitGive är en ideell grund för välgörande att ge och är helt annorlunda än andra för vinststart och andra företag i Bitcoin-rymden.

BM: Om jag är en individ som vill bidra med BTC till din grund, hur kan de göra det?

CG: Vi har en donationsknapp på vår hemsida och den går automatiskt direkt till vårt konto. Kolla in bitgivefoundation. org.

BitGives styrelse innefattar Stephen Pair grundare och CTO för BitPay, Inc.; Patrick Murck, juridisk rådgivare vid Bitcoin Foundation; och Madeline Finch, som har en bakgrund i non-profit foundation community. BitGive har också fått stöd från Tony Gallippi, grundare och vd för BitPay, Inc. och juridisk expertis från Lorri Dunsmore, Jacob Farber och Jane Frissell hos Perkins Coie, LLP.

För ytterligare information, kontakta BitGives verkställande direktör, Connie Gallippi, på 1-916-625-6BIT eller [email protected].