BitGive Foundation Partners med Bitcoin Black Friday

How we’re tracking medical donations across the world | Christian Schröter | TED Institute (Juli 2019).

Anonim

Vad gör de flesta amerikaner och för den delen gör människor runt om i världen dagen efter Thanksgiving? AFFÄR. Tja, i år samarbetar BitGive Foundation med Bitcoin Black Friday för att ge dig en möjlighet att ge tillbaka genom en donationsdrift. Bitcoin Magazine uppmuntrar dig att leta efter att ge tillbaka med det bästa sättet att ge: genom Bitcoin!

BitGive utfärdade följande pressmeddelande:

BITGIVE FOUNDATION - BITCOIN CHARITY DRIVE ON BLACK FRIDAY

En Biträdande Organisation för Bitcoin Community

(Sacramento, CA - 22 november 2013) - BitGive Foundationis partnering med Bitcoin Black Friday för att främja välgörenhet som ger genom en donationsdriven som en del av ett Bitcoin-alternativ till Black Friday.

BitGive Foundation samlar donationer dygnet runt i Bitcoin, men den 29 november 2013 (Bitcoin Black Friday) kommer alla donationer mottagna av BitGive skickas till Rädda Barnen för deras Typhoon Haiyan Children's Relief Fund. BitGive har också arbetat för att involvera andra välgörenhetsorganisationer i Bitcoin Black Friday-evenemanget. Stiftelsens hopp är att människor som drabbas av alternativ till den traditionella svarta fredagens kommersiella frenesi, vänder sig till online-erbjudanden och Bitcoin-transaktioner, att de också kommer att påminnas om säsongen av att ge och donera till välgörenhetsorganisationer som gör ett bra arbete runt om i världen.

Madeline Finch, styrelseledamot och sekreterare för stiftelsen säger, "Vi är glada att vara en del av Bitcoin Black Friday och att ta med en välgörande aspekt till denna redan alternativa händelse. Och Rädda Barnen och deras hjälpinsatser på Filippinerna är precis där vi vill se vår donationsdrift gör stor skillnad. "

Att dela sin vision och fortsätta att utbilda publiken om Bitcoin, Connie Gallippi, grundare och verkställande direktör för BitGive, kommer att presentera" Bitcoins positiva sociala konsekvenser "tillsammans med Elizabeth Ploshay från Bitcoin Foundation Board på kommande Latin American Bitcoin Conference i Buenos Aires, Argentina, 7-8 december 2013.

BitGive Foundation, som lanserades tidigare i år, är en välgörande givande organisation för Bitcoin-samhället, vars uppgift är att ge gåvor till miljö- och folkhälsoproblem över hela världen. BitGive har fått flera betydande donationer från Bitcoin-gruvbolagen KnCMiner och Butterfly Labs, samt inlämnade donationer och tjänster från Perkins Coie, LLP och BitPay, Inc., som också behandlar Bitcoin-donationer till välgörenhetsorganisationer utan kostnad.

Fler donationer i Bitcoin har kommit in genom den enkla tvåstegs donationsprocessen på deras hemsida. Stiftelsen har ett långsiktigt målsättning på flera miljoner dollar för globalt uppdrag och är övertygad om att Bitcoin-samhället kan stödja den djärva visionen.

FÖR OMEDELBAR RELEASE

För att stödja BitGive Foundation accepteras donationer på:

// bitgivefoundation.org / donera. html

Kontakt:

(före 23 november) Connie Gallippi 1-916-625-6BIT [email protected]

(Efter 23 november) Madeline Finch 1-785-550-5258 [email protected]

###