BitPay Releases Version 1. 1 av Copay Wallet med variabla transaktionsavgifter

Alaska Thunderfuck - The T (feat. Adore Delano) [Official] (April 2019).

Anonim

Copay lanserad version 1. 0 av sin open-source multi-signatur HD bitcoin plånbok förra månaden. Vid den tiden meddelade Copay-teamet att de kommer att ta samhällets feedback för att förbättra plattformen. I veckan lanserade teamet Copay 1. 1. 0, med nya funktioner, inklusive anpassade transaktionsavgiftsinställningar, sändning av plånboksfonden och överföring av pengar mellan plånböcker.

För det första möjliggör den nya avgiftsjusteringsfunktionen användarna att anpassa avgifterna för transaktioner som skickas från plånböcker i appen. På det här sättet har användarna större kontroll över transaktionsbekräftelseshastigheter, eftersom gruvarbetare föredrar att ha transaktioner med högre gruvavgifter som bekräftats först för att lagra den i ett block. De nuvarande alternativen är: Ekonomi (10 bitar per Kb), Normal (50 bitar per Kb), Prioritet (100 bitar per Kb) och Emergency (500 bitar per Kb).

En annan funktion som ger mer kontroll till användarna är de nya uteslutningsreglerna för utgiftsförslag som gör det enklare för delade plånböcker att låsa upp pengar. Tidigare kunde skapare av oanvända förslag radera endast om inga andra copayers avvisade det. Nu,

  1. Alla copayer kan ta bort ett pågående utgiftsförslag om förslaget skapades mer än 24 timmar före.
  2. Under de första 24 timmarna kan skaparen av utgiftsförslaget radera förslaget så länge det inte har några andra signaturer från andra copayers (även om det kan ha avslag).

Version 1. 1. 1 av Copay-plånboken lägger till några ytterligare buggfixar och möjligheten att exportera din transaktionshistorik som en. csv-fil från skrivbordet Copay app. Den här funktionen är särskilt viktig för användare som behöver förmåga att beräkna skatten på alla transaktioner som görs med plånboken.

Med ytterligare funktioner som överföring av pengar mellan plånböcker och plånbokssökningar gör Copay det mycket enklare och snabbare för användarna att skicka transaktioner till en annan plånbok.