Blockchain är tillbaka! Omstartar på Apples App Store, helt återuppbyggd Android Wallet App

Capitalism will eat democracy -- unless we speak up | Yanis Varoufakis (Juli 2019).

Anonim

Apples användare och bitcoiners kan nu andas lite lättare. Sex månader efter att Apple tagit bort Blockchain Wallet-appen från App Store, är Blockchain tillbaka. Företaget gjorde tillkännagivandet i morse, bara några dagar efter utgivandet av en helt nybyggd Blockchain Android-app, som ursprungligen avtäcktes vid den nordamerikanska Bitcoin Conference i Chicago.

När den ursprungliga iOS-appen blev bannad av Apple i januari fanns över 1 000 nyhetsberättelser som täckte utvecklingen. Apple verkar ha fått tanken. Även om Apple inte direkt har angett sitt stöd för Bitcoin och annan betalningsteknik verkar det som om de har ändrat sin inställning till typen av godkända applikationer inom App Store. Det är absolut ett viktigt steg framåt för Bitcoin, men det är också väldigt spännande att Apple verkar vara redo att ta emot framtida utveckling av den digitala valutan. Dagens tillkännagivande legitimerar ytterligare Bitcoin och gör det möjligt för IOS-användare runt om i världen att få tillgång till Bitcoin-applikationer. Det finns ingen anledning att krossa din iPhone med en hammare.

Komplett Redesign

Så hur ser det ut? Du kanske kommer ihåg att Rubiks kubikymbol, men före programmets borttagning var Blockchain den mest nedladdade bitcoinplånboken på iOS. Den nya Blockchain-appen har genomgått en fullständig omdesign med säkerhet och användbarhet i åtanke. Användarna kommer att märka en elegant och enkel upplevelse som är utformad för att göra det enkelt för nya och befintliga Bitcoin-användare. Teamet i Blockchain är upphetsat att fortsätta investera i iOS och ompröva hur världen handlar.

Android-användarupplevelse

Under den nordamerikanska Bitcoin-konferensen i Chicago presenterade företaget också den nya Android-applikationen. Precis som iOS-applikationen har den här nya versionen omformats helt från botten upp. Men Android-versionen har några fler klockor och whistles för att ge användaren. Den nya upplevelsen innehåller en plånboksdashboard, transaktionsvy, en platsbaserad handelskatalog och mer.

Användarupplevelsen i Android-versionen har förbättrats mycket med tillägget av de nya funktionerna. För att göra det ännu enklare, integrerar den nya Blockchain-appen också med användarens adressbok. Detta gör det möjligt för användaren att göra peer-to-peer-transaktioner om användaren har en existerande Bitcoin plånbok eller ej.

Köpkatalogen i app är den första fullständigt integrerade Bitcoin-handelskartan. Denna spännande funktion gör det enkelt för en användare att hitta var de ska spendera sina Bitcoin baserat på deras specifika plats. Katalogen använder geo-location för att upptäcka lokala företag och butiker som accepterar Bitcoin. Var och en av dessa ytterligare funktioner på Blockchains Android-design har drastiskt förbättrat användarupplevelsen.

Ändra hur användarna interagerar

Båda programmen ändrar hur Bitcoin-användare nya och gamla interagerar.Med över 1.9 miljoner användare runt om i världen arbetar Blockchain för att göra Bitcoin mer lättillgängligt och lättare att använda för alla. Målet är att ta denna vision till inte fem, tio eller 20 miljoner användare, men att skapa enkla och kreativa sätt för användarna att interagera, så att företaget kan uppnå skalbarhet hos hundratals miljoner användare.