Breadwallet erbjuder första standalone bitcoinplånbok på app store

Bread Wallet: Bitcoin Mobile Wallet Tutorial & Review (2017) (Maj 2019).

Anonim

Breadwallet är den första bitcoinplånboken för iOS som erbjuder en direkt koppling till dina tillgångar inga felaktiga servrar för att bli hackade eller gå ner.

SAN FRANCISCO, CA - 10 september, 2014 - breadwallet är nu en iOS bitcoin plånbok app som är utformad för att skicka och ta emot bitcoin enkelt och säkert för alla, inte bara bitcoin experter.

Breadwallet använder "förenklad betalningsverifiering" eller SPV, för att ansluta direkt till bitcoin-nätverket, vilket eliminerar behovet av pålitliga servrar samtidigt som snabb prestanda på mobila enheter bibehålls.

En av de första deterministiska plånböckerna på marknaden, kan breadwallet återhämta alla dina bitcoinadresser och balanseringar från en enda unik fras i samband med din plånbok. Denna fras eliminerar behovet av ständiga säkerhetskopior och kan återställa din plånbok på en annan enhet om din någonsin har förlorats eller brutits.

Breadwallet är öppen källkod och utnyttjar alla relevanta iOS-säkerhetsfunktioner, skyddar mot skadlig kod, säkerhetshål i webbläsaren och till och med fysisk stöld.

"Med breadwallet ville jag bygga en vacker och intuitiv bitcoin plånbok som riktiga människor kan använda säkert. "Sade skaparen, Aaron Voisine. "Bitcoin gjordes för att revolutionera vårt monetära system, och alla som vill delta bör ha förmåga utan rädsla. "

Breadwallet finns gratis på App Store. För mer information om breadwallet och kommande funktioner som en Apple Watch-version och support för Touch ID och NFC, vänligen besök breadwallet. com eller githubförvaret voisine / breadwallet.

Breadwallet är utvecklad av entreprenör och mobilapputvecklare Aaron Voisine. Förutom hans bidrag till bitcoin-samhället var Voisine ledande iOS hos Yammer Inc., senior iOS-konsult för Banjo Inc., och medverkat Lightt Inc., en social video sharing service.

###

Presskontakt:

Aaron Voisine

(408) 905 6321

[email protected]