Btcxe. com lanserar bitcoin iphone och android app för konvertering och nyheter

#10 Earn Bitcoin (freecoins.btcxe.com) SCAM!!! (Juni 2019).

Anonim

Bitcoin Pressmeddelande: btcxe. com har lanserat en anpassad Bitcoin nyhets- och valutaomvandlingsapp för Android-användare över hela världen med en iPhone-app som kommer snart.

Bitcoin applikationsutvecklare BTCxe. com har meddelat att lanseringen av deras nya Android App och iPhone App kommer snart - BTCxe Bitcoin-omvandlaren; kompletterar deras redan populära hemsida www. btcxe. com. Lanseringen av App, meddelade denna vecka, markerar den första i en planerad serie av cryptocurrency-relaterade applikationer.

BTCxe beskrivs på webbplatsen som "det enklaste att använda, mest intuitiva Bitcoin-omvandlare människor någonsin kommer att använda, och den sista människor någonsin behöver. "

Utvecklad med Meteor. js och famo. våra ramar, BTCxe är elegant, lyhörd och enkel att använda. Med bara några kranar kan användarna snabbt konvertera Bitcoin till den valuta som de väljer. Appen stöder även konverteringsenheter av Bitcoin, vilket också gör det enkelt att konvertera μBTC, mBTC och kBTC.

BTCxe Bitcoin-omvandlaren är tillgänglig för både Android och kommer snart på iOS-plattformarna, och kombinerar enkelhetens enkelhet med andra användbara inbyggda funktioner, inklusive:

  • Realtidsmarknadsuppdateringar via BitcoinAverage. com
  • Välj mellan 24-timmars genomsnittspris eller sista pris
  • Möjlighet att ställa in standardvaluta
  • Kopiera och klistra in ett klick
  • Senaste nyhetsrubrikerna för Bitcoin
  • Bitcoin-spel
  • Köp / sälj Bitcoin med ett klick till användarnas favoritutbyte
  • Handla med Bitcoin via integration med Spendabit. com

Webversionen av Bitcoin Converter, tillgänglig på BTCxe. com, är lika enkelt att använda som sin mobila motsvarighet. Den har alla funktioner i mobilversionen och har dessutom en praktisk widget som gör det möjligt för webbansvariga att snabbt anpassa och integrera en BTCxe-omvandlare direkt på sin egen webbplats.

BTCxe Bitcoin Converter stöder för närvarande omvandling till AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, EUR, GBP, HKD, IDR, ILS, MXN, NOK, NZD, PLN, RON, RUB, SEK, SGD, TRY, USD och ZAR valutor. Framtida uppdateringar kommer att se integrationen av ytterligare valutor och många ytterligare funktioner av det dedikerade utvecklingslaget bakom btcxe. com.

För mer information, gå till: // btcxe. com

För att ladda ner BTCxe Bitcoin Android App på Google Play, gå till: // play. Google. com / butik / apps / detaljer? id = com. btcxe

Följ BTCxe på Twitter: // twitter. com / btcxecom

Som BTCxe på Facebook: // www. Facebook. com / btcxe

Media Kontakt:

Namn: Gleb Bihanov

Email: [email protected]

Få ditt eget professionella Bitcoin pressmeddelande:

// bitcoinprbuzz . com / tjänster? bitcoinmagazine