Kaliforniens första bitcoin atm-debutering vid 500 startups bitcoinference

Så köper du bitcoin (Juni 2019).

Anonim

Robocoin, ett Las Vegas-baserat företag som specialiserat sig på den första dubbelriktiga Bitcoin-banken, kommer att avslöja Kaliforniens första Bitcoin-bankomat vid 500 Startups Bitcoinference. Torsdagen den 20 mars kommer företaget att köpa och sälja Bitcoin möjligt, allt från en enda maskin. Hålls i Mountain View, Kalifornien, den utsålda konferensen kommer genom en halv dag "un-conference" med branschledande företag i hela Bitcoin-samhället, samt talare från alla aspekter av kryptokurrency.

Talar på Bitcoinference kommer att vara Dan Held, grundare av ZeroBlock, Connie Gallippi, grundare av BitGive Foundation, Dave McClure och Sean Percival med 500 Startups, bland många andra. 500 Startups konferens ger deltagare möjlighet att ansluta sig till 100 + commerce startups, e-retailers och tanke ledare i branschen.

Robocoin kommer att leda till Mountain View, epicenteret för teknik, för att introducera Robocoin Bitcoin ATM. Företagets teknik gör det möjligt för kunderna att byta Bitcoin och kontanter. Tvåriktat tillvägagångssätt ger möjlighet att både köpa och sälja Bitcoin, vilket kombinerar förtroendet och automatiseringen av onlinebutiker från en enda bankomat.

"Vi ställer prejudikat för bitcoin-bankomater och visar till Kaliforniens medborgare och tillsynsmyndigheter hur det här utbytet ska drivas med avseende på bekämpning av penningtvätt och konsumentskydd, säger Robocoin CEO Jordan Kelley. "Vår Robocoin Operator delar vår vision att få bitcoin till världen på rätt sätt. "

Robocoin tillåter kunder att köpa Bitcoin genom att använda olika säkerhetsåtgärder för att verifiera användarens identitet; Allt som behövs är ett regerings-ID, palmutskrift, e-post, ansikte och kontanter. Dessutom ger Robocoin användarna möjlighet att sälja Bitcoins genom att använda samma säkerhetsåtgärder och genom att skicka Bitcoin till Robocoin, ta emot en biljett och vänta på en bitcoin-bekräftelse.

Den unika plattformens tillväxt har fortsatt sedan slutet av förra året. I oktober 2013 introducerade Robocoin sin första Bitcoin-bankomat i Vancouver, som snart följde sin första bankautomat i USA, i Austin, TX. Och bara förra veckan skickade företaget 10 Robocoin-enheter utomlands.

The 500 Startups Bitcoinference kommer att äga rum torsdagen den 20 mars på 444 Castro Street, # 1200 i Mountain View, Kalifornien. Evenemanget börjar kl 14.00.

Om Robocoin

Las Vegas-baserade Robocoin är en dubbelriktad bankomat som låter kunderna köpa och sälja Bitcoin. Robocoin kombinerar förtroendet och automatiseringen av online-utbyten med hjälp av personliga transaktioner. Programvaran och hårdvaran bakom Robocoin Bitcoin ATM skapar konsumenternas tillgänglighet till digital valuta. Inkluderingen av biometrisk handskanning, statligt utfärdad ID-skanning och webbkamera byggdes för att följa FinCEN-lagstiftningen, bekämpning av penningtvätt (AML) och Know Your Customer (KYC).