Fallet höjer insatserna på marketplace på plånboken med $ 1. 5m funding round och new cto

The Vietnam War: Reasons for Failure - Why the U.S. Lost (Juni 2019).

Anonim

Bitcoin hårdvara plånbok leverantör Fall Wallet Inc. har höjt USD 1 $. 5 miljoner i en finansieringsrunda för egenkapital som leds av FuturePerfect Ventures, deltog i RRE Ventures, High Line Venture Partners och Rochester Institute of Technology Fund.

Företaget lanserade sin hårdvaraplånbok på TechCrunch NY den 4 maj och har mottagit förbeställningar för den första satsen av multisig, multi-factor och kreditkort-storlek hårdvara bitcoin plånböcker som ska sändas i sommar.

Med den nya finansieringen syftar företaget till att söka efter andra möjliga användningsområden för sin säkra signeringsenhet som utnyttjar biometriska data. Enligt företaget har Case redan fått intresse för etablerade finansinstitut som hoppas kunna implementera systemet för att hantera känsliga användardata.

Case-hårdvaruplånboken har flera funktioner och funktioner som kompletterar ett biometriskt datasäkerhets- och behörighetssystem. Specifikt, med hjälp av tre huvudkomponenter i enheten - en fingeravtrycksskanner, en kamera och ett GSM-chip i hårdvaruplånboken - är transaktioner auktoriserade eller skickade med fingeravtrycksinformation, som sedan behandlas på Case-servrar. När verifieringen i dess servrar är klar skrivs transaktionerna av fallservrarna och sprids till Bitcoin-nätverket.

Case-plånboken använder en multisig-lösning med tre olika privata nycklar för att säkerställa säkerheten för bitcoin i händelse av hackingangrepp eller en dataöverträdelse. En privat nyckel hålls av användaren, den andra hålls av företaget och den tredje backupen styrs av en leverantör av kryptografiska nyckelhanteringslösningar, Third Key Solutions, grundad av Andreas Antonopoulos och Pamela Morgan.

Enligt falllagret kan samma system som används av Case bitcoin-hårdvaruplånboken genomföras för att ge tillgång till data och verifiera transaktioner i plattformar hos finansinstitut, banker och organisationer. Företaget är för närvarande på väg att söka partnerskap med finansiella organisationer för att öka konsumenternas antagande av dess flerlagiga biometriska datasäkerhetsenheter och system.

"Eftersom viktiga tillgångar flyttar till blockchain (kontrakt, egendom och identitet), är det ännu viktigare att ha ett helt säkert sätt att lagra och överföra dessa tillgångar, säger Case CEO Melanie Shapiro Bitcoin Magazine.

"Vi är intresserade av att inte bara serva konsumentinnehållet bitcoin utan också ge bankerna blockchain-teknik möjligheten att hantera vem som har befogenhet att utföra transaktioner," sa hon. "Vi har byggt upp något mycket robustare och institutionvänligt än traditionella 2FA-tokens. "

Som globala finansiella organisationer, banker och aktiemarknader har börjat visa intresse för att använda blockchain-tekniken för att optimera sina system, planerar Case att fortsätta söka efter sätt att integrera sitt biometriska säkerhetssystem att lösa transaktioner i många applikationer.

"Det senaste tillkännagivandet om att Nasdaq piloterar blockchain-teknologier för olika användningsfall understryker tekniken, och Case är redo att ge pålitlig, decentraliserad och biometrisk säker signering av dessa och liknande transaktioner", sa Shapiro i ett uttalande .

"Vi ser fram emot att tillhandahålla kompromisslös säkerhet och användarvänlighet för bitcoin-köpare, säljare och användare för att låsa upp potentialen för bitcoin och blockchain-teknik", säger Shapiro. "Gör mycket säker signering och autentisering tillgänglig över en mängd olika applikationer är bara början. "

Case går in på en marknad som för närvarande leds av två populära hårdvaraplånböcker som är kommersiellt tillgängliga, Ledger plånbok och Trezor, vilka båda nyligen släppte multisig uppdateringar tidigare i år. Case-plånboken är dock unik på marknaden på grund av dess enkelhet och funktioner som inte kräver att användare kopplar plånboken till en annan enhet, t.ex. en smartphone eller dator, för att skapa en säker multisig plånbok. Företaget har också utsett Stephen Schultz som CTO som en del av planerna för den nya investeringen och att öka marknadsintroduktionen av sina bitcoin hårdvara plånböcker. Med över 20 års erfarenhet inom olika tekniska plattformar är Schultz inställd på att övervaka utvecklingen av bolagets biometriska databasbaserade säkerhetssystem och lösningar.