Mynt i Kingdom Kingdom Wrap Up

RARE HALF DOLLARS WORTH MONEY - KENNEDY HALF DOLLARS TO LOOK FOR!! (Maj 2019).

Anonim

priset på Bitcoin är skakigt, och stämningen hos Bitcoiners är dyster, Jason King slänger ganska fest i Orlando, Florida. Mynt i kungariket har upphört efter en fullpackad helg med talare vars ämne spände över den inledande programmeringen och användningen av Storj (Shawn Wilkinson) till de pragmatiska tillämpningarna av smarta avtal av en erfaren advokat (Pamela Morgan). Atmosfären i evenemanget var unik i konferensvärlden, eftersom den ligger i hjärtat av amerikansk konsumentism, den omfamnar världens enkelhet som Disney, och tillbringade det mesta av helgen som visar högtalare som dömer absurditeten hos den här omgivande cirkusen.

Lägre bitcoinpriser betyder mindre konferensdeltagare, men med den mindre publiken kommer en intim miljö. Medan frågor överflödade om huruvida fördelarna med "musen" var ett positivt eller negativt bidrag till det större braet, var alla närvarande närvarande överens om fördelarna med en mindre konferens. Det finns en betydligt större charm när du spelar poker med din favorit Bitcoin-kändis med YT Cracker rapping i slutet av hallen, då finns det en sardin i den proverbiga burken bland tusen nybörjare på baksidan av ett jätte konferenslager. "Wishes on a star" som lovat, blev levererad.

I år har det varit en wild ride för bitcoiners (som det finns något år som inte är det). Men för den tight-knit gruppen bitcoiners på Coins i Kingdom konventet, den senaste bubblan var en tröstande återgång till den vildaste gränsen för dagar som gått. Trots att nedgången från $ 1100 till $ 250 var en vägg av sorg för spekulanterna som såg ut på ett snabbt rika program, för veteranerna var prisfallet bara en chans att få andan från det galenskap som präglade de senaste nio månaderna .

Höjdpunkter för lördag inkluderade en utmärkt keynote av Antonopoulos och Tucker, som innehöll två monologer och en Q & A-session med publiken. Antonopoulos keynote diskuterade historiens vitvaskning, som praktiseras av historiker, och lyfte fram historien om historiens böcker för att överskrida den ojämna ritten till framgång som kännetecknar de flesta samhällets tekniska störningar. Tucker monolog var ett liknande talande tal som utforskar användningen av Blockchain utanför sina användningsområden för betalning, chef bland dem, det övergående Blockchain bröllopet.

Konferensens andra dag tog ytterligare samtal, en nyckelpost av Bruce Fenton och världens allra första Bitcoin bröllop. Höjdpunkten för den andra dagens session var meddelandet av Jason King av en mobilapp, under utveckling, som skulle ge hemlösa lite av vad Uber tog med i bilen. Kungens app, med namnet "Outpost Everywhere", ger välgörenheten möjlighet att hitta hemlösa medlemmar i deras samhälle och ta med dem filtar, mat och hjälp som de behöver.Appen har en SMS-gateway som gör det möjligt för de hemlösa att deklarera sin plats och vad de behöver. Medan många i media väljer att dämpa Bitcoiners för sina anarkiska Silk-road-esque-applikationer, saknas i denna täckning den medkännande avbrottet av bitcoiners med applikationer som Jason's.

Medan Paul Krugman gloats över det kommande Bitcoins domen, och naysayersna börjar sin nästa runda uttalanden att "Bitcoin är död", kunde stämningen här i Mynt i kungariket inte vara ljusare. Motpartens XCP uppskattar snabbt, varor säljs, och publiken är road för att se en motvillig Antonopoulos spendera fiat på ett närliggande Mickey Mouse-café. (Visserligen har någon liten sten i helvetet fryst sig över.)

Medan den vildaste ritten här på Magic Kingdom visade sig vara Bitcoin själv, tog Mynt i riket till sina deltagare en välkomnande och utbildad publik, en omfattande lista över högtalare och en mycket smug mus. Oavsett om Bitcoin eller Disney var stjärnan i nöjesparken i helgen var oklart, men det som var klart var den underverk och magi som var Mynt i kungariket.