Coinsummit san francisco

CoinSummit San Francisco in Review (Maj 2019).

Anonim

San Francisco'sCoinSummit är mindre än en månad bort. Detta är en två dagars händelse som förbinder virtuella valutain entreprenörer, ängel- och VC-investerare, hedgefondsprofessorer och andra som vill lära sig och nätverk i den virtuella valutaindustrin.

Evenemanget formar sig till en av de bästa, säkert i Nordamerika, och kanske globalt. CoinSummit är både stolt och ödmjukat för att ha Marc Andreessen från Andreessen-Horowitz som huvudtalare.

De har också meddelat att de kommer att vara värd för Jackson Palmer. Han är förmodligen bäst känd som grundare av Dogecoin. Herr Palmer kommer att göra sitt första offentliga utseende på konferensen. Mycket wow!

Högtalarlistan läser som en vem som är tekniker glitterati, inklusive Roger Ver, Nicolas Cary, Chris Larsen, Nejc Kodric, Vitalik Buterin, Patrick Murck, Angel Investor Ben Davenport, Ribbit Capital Micky Malka och Nick Shalek, Naval Ravikant, och Jeremy Liew.

Det kommer att finnas flera andra som representerar investeringssamhället, bland annat tunga hitter från Silicon Valley.

Det vi ser för tillfället är en explosion av uppstartsaktivitet i det digitala och kryptomarginalen. Detta förväntas fortsätta. Det är väldigt spännande och CoinSummit hoppas kunna fånga den spänningen.

Nya produkter och tjänster kommer fortsätta att komma på marknaden. Blandningstjänster är ett område av särskilt intresse i detta avseende. Utan tvekan kommer det här ämnet att komma upp vid evenemanget, precis som det höjdes vid de senaste NY-utfrågningarna.

Blandartjänster syftar till att upprätthålla användar anonymitet och integritet i ett klimat där mycket aktivitet är inriktad på tilltalande tillsynsmyndigheter. Säkerhet kommer också att vara ett tema för konferensen.

Evenemanget syftar till att fokusera på kvalitet och innovation. För det ändamålet är kanske den mest spännande delen The Startup Showcase. Utställningen kommer att erbjuda 10 handplockade startups i rymden möjlighet att presentera framför hela CoinSummit-publiken.

Intressanta Startups bör appliceras här med sitt tonhöjdsdäck. De kommer att väljas utifrån affärsmöjlighetens storlek och attraktionskraft, styrkan i deras lag och deras dragkraft, mått och prestationer.

Valpanelen kommer att bestå av ledande investerare: Ben Davenport, Jimmy Furland, Pamir Gelenbe, Firat Ileri, Martin Mignot, Alex Morcos, Jez San, Nick Shalek och Santiago Subotovsky.

Tidsfristen för ansökningar är 17 mars 2014 och de valda startarna kommer att offentliggöras den 19 mars 2104. Närvaro för den nuvarande VD / grundaren av de valda startarna kommer att vara gratis.

CoinSummit siktar på att definiera standarden för alla händelser globalt. Uppdraget är att föra passionerat folk tillsammans: entreprenörer, investerare och alla som är intresserade av ekosystemet, i en miljö som främjar samarbete och samarbete. Deltagarna kommer att diskutera, nätverk och få saker att hända.

Evenemanget kommer att äga rum den 25 och 26 mars på Yerba Buena Center for the Arts i San Francisco.

Nummer är strikt begränsade, så det finns en ansökansprocess. Early Bird-priserna är US $ 500 för pre-serie A Entreprenörer och US $ 1500 för alla andra.

Applicera direkt.