Myntzon för att starta en europeisk Bitcoin-tjänst med bankrelationer

BioZen, Your Shield Sticker Against The Electro Smog (Juli 2019).

Anonim

en ny bloggpost som företaget kommer att lansera en Bitcoin plånbok för sina europeiska kunder. Meddelandet följer den senaste lanseringen av företagets Bitcoin-bearbetningsplattform i Tjeckien.

Som många andra kan Coinzone Bitcoin plånbok tillåta användare att skicka, ta emot, köpa och sälja bitcoin på både mobila plattformar och webbläsare. För närvarande fokuserar bolaget på att bygga landsspecifika funktioner så att användarna kan dra tillbaka och sätta in via lokala banker.

VD Manuel Heilmann uttalade, "Vi har utvecklat Coinzone Wallet som svar på en överväldigande efterfrågan från användare som söker en plånbok som lagrar sin känsliga information lokalt i Europa. "

Heilmann tillade att det finns en växande europeisk efterfrågan på bitcoin, vilket innebär att fler konsumenter vill ha ett enkelt och säkert sätt att göra transaktioner.

Under det senaste året har Coinzone fokuserat på att erbjuda betalningsportaler som är fullständigt lokaliserade för varje land som plattformen stöder, "som överensstämmer med alla lagar och lagar om personuppgifter. "Även om betalningsporten kommer att förbli som en av dess kärntjänster, har Coinzone en global vision att omvandlas till en full stack Bitcoin-lösning för den europeiska marknaden.

Starta i Tjeckien

Den 20 april lanserade Coinzone sina Bitcoin-handelstjänster i Tjeckien. Fullständigt lokaliserar hela plattformen för att tillåta köpmän att lösa alla transaktioner, med lokala bankpartnerskap, i tjeckiska koruna.

"Tjeckien var en naturlig förlängning för vår betalningsportal på grund av den starka infrastrukturen som redan finns inom landet," berättade Paul Sylling, chef marknadschef och vice ordförande för användarupplevelse Bitcoin Magazine.

"Köpes adoptering växer snabbt, särskilt i Prag, och med åtta bankomater har konsumenterna lätt tillgång till bitcoin," sa han. "Vi tittar också på andra faktorer. Tekniska universitetet har ett länge rykte för att producera högt begåvade individer som kommer att starta företag och bidra till växande ekonomin. "

Han tillade också att Coinzone spårar plånböcker, sökvolymer och egna interna analyser, för vilka Tjeckien alltid rankas nära toppen.

"När det gäller bankpartner avslöjar vi dem inte offentligt, även om det är vår policy att ha två relationer på plats innan de startas i ett land", sa han.