Högskolans cryptocurrency network rebrands till blockchain education network, expanderar över hela världen

Life Extension (Maj 2019).

Anonim

Blockchain Education Network, tidigare känt som College Cryptocurrency Network, är ett globalt nätverk av studenter och unga yrkesverksamma som leder rörelsen av gräsrots blockchain utbildning. BEN organiserar kors-campushändelser, lokala och globala hackathons, och ger pedagogiska resurser för studenter som börjar ett nytt kapitel på deras campus. Bitcoin Magazine upptagen med Dean Masley, verkställande direktör för BEN, för att prata om orsaken till deras omskrivning och planen för det kommande året.

Bitcoin Magazine : Så Cryptocurrency Network (CCN) förnyades nyligen till Blockchain Education Network (BEN). Kan du prata lite om orsaken till förändringen?

Dean Masley: Anledningen till att vi ville byta till Blockchain Education Network är att avspegla industrins förändringar. Vi ändrade Cryptocurrency till Blockchain eftersom branschens omfattning har blivit bredare. Cryptocurrency innebär att det bara har något att göra med pengar och transaktioner. Vi bytte från College till Utbildning eftersom vi hade problem med omsättningen hos de personer som tog examen inte hade ett tydligt sätt att fortsätta sin relation och roll med nätverket. Vi började med college eftersom det skapade en stor gemenskap för högskoleledare, men nu vill vi bättre omfatta barn som är i gymnasiet, studenter på universitetet, barn som släppte ut på jobbet vid starten eller nyutexaminerade som fortfarande är intresserade av att delta i blockchainutbildningsrörelsen. Det var också dags för en förändring. Vår gamla logotyp och varumärke var från 2 år och sedan dess har vårt nätverk utvecklats kraftigt och det var dags för en uppdatering.

Bitcoin Magazine : Hur ser nätverket nu ut när det gäller medlemskap?

Dean Masley: Vi justerade vår anmälningsprocess för att göra det mycket enkelt för gymnasieelever och undergrads att gå med i vårt samhälle. Om de når ut bjuder vi in ​​dem till vår privata samhälle, och när de har examen för att bli alumni kan de hålla sig kvar.

Studenter som vill delta kan nå ut, vi pratar med dem, och vi bjuder in dem som lägger till tillfälle och värde för vårt ungdomsnätverk. Denna process har lyckats med att skapa en aktiv ungdomsgrupp som delar störande utbildningsidéer för sina klubbar. Alla använder sitt riktiga namn och studenter lägger till en bild av sitt ansikte och vilken skola de går till tillsammans med andra sätt att kontakta dem för att enkelt komma i kontakt med studentledarna i nätverket.

Vi har mycket aktivitet från Bitcoin klubbarna på östkusten och västkusten och i Kanada och vi har ett litet men växande deltagande av studenter från Asien och Europa.

Bitcoin Magazine : Hur samarbetar campus?

Dean Masley: Vi skapar en miljö där eleverna enkelt kan öppna en dialog med studentledare som de ser på populära Bitcoins nyhetssajter som gör svala saker på sina universitets campus i hela världen. Vi hjälper eleverna att föra de framgångshistorier de ser på nyheterna till sin egen campus och kan nå ut direkt till studentledare i vår privata samhälle för att få det att hända.

Vi skapar också händelser som uppmuntrar studenter i Bitcoin och blockchain klubbar att samarbeta med varandra oftare så att Generation Blockchain blir medveten om alla andra klubbar och vad de gör så snygga idéer sprider sig snabbare. Till exempel lanserar vi Blockchain Madness i mars som sätter 3 campus i USA och 3 campus i Kanada mot varandra i en eliminering blockchain trivia turnering. Medan det är mycket konkurrenskraftigt kommer detta att skapa en dialog mellan dessa samhällen, motivera studentklubbarna att samla sig bakom ett gemensamt mål och uppmuntra framtida samarbete på campusområdet.

Bitcoin Magazine : Vilka campus deltar i Blockchain Madness och hur valdes de?

Dean Masley: Vi valde campus som är värd för aktiva Bitcoin / blockchain-klubbar och vill visa sin skicklighet på internationell nivå. Några av klubbarna som MIT, Berkeley och University of Toronto, är redan etablerade, medan de andra är uppåt och spända för att bli mer involverade. På samma sätt som March Madness gör college basketlag ser ut som alla stjärnor och rallyer stöd från alumnerna, vill vi skina en liknande strålkastare på Bitcoin / blockchain klubbar.

Bitcoin Magazine : Vilka andra händelser planeras för resten av 2016?

Dean Masley: Vi älskar den framgång som studenter från MIT Bitcoin Club och McGill Cryptocurrency Club har haft med Bitcoin Airdrops, och vi vill replikera den typen av händelse globalt. Vi kommer att fortsätta skapa nya typer av händelser som detta för att campus ska samarbeta.

Också vi planerar en global månadslång hackathon i april för att fortsätta vår framgång från vad vi såg i november med gränslös blockparty hackathon.

Bitcoin Magazine : Något annat du vill dela?

Dean Masley: En hel del människor förstår inte riktigt vad vårt nätverk är. Föreställ dig det här: När du hänger med vänner i det verkliga livet kan du prata om ämnen och aktuella händelser som kommer upp spontant. Med Blockchain-tekniken är det svårare eftersom människor runt omkring dig inte vet tillräckligt om att ha en seriös diskussion.

Med vårt globala nätverk kan du dock hänga i ett stort rum med alla dina vänner tillsammans och geek ut på Blockchain.

Genom internet har vår generation enorm förmåga att förändra världen. Vi kan skapa team med en global talangpool och löneavgift, skapa tjänster som används på marknader över hela världen och reagera snabbt på problem i världen. Vi bygger förväntan på att delta i en global ekonomisk marknad med globala möjligheter.Och enkelt sagt, när vi går in i & ldquo; verklig värld & rdquo; Efter universitetet kommer traditionell finansiering inte att kunna uppfylla våra förväntningar på våra globala problemlösningsbehov.

Om du vill komma i kontakt med ungdoms blockchainutbildningsrörelsen, kan du kontakta webbplatsen BlockchainEdu. org.