Kryptonator lanserar app till Android

Презентация платформы Referal Plus & Kryptonator RP. Краудфандинг, инвестиции, генератор команды. (April 2019).

Anonim

Cryptonator är en kryptokurrency växelkalkylator och konverteringsverktyg. Det möjliggör omedelbar konvertering av nästan varje kryptokurrency till en annan kryptokurrency, amerikanska dollar, euro och brittiska pund.

För att hålla fast vid den snabba innovationshastigheten har Cryptonator kommit med en gratis App for Android-smarttelefoner och -tabletter. Den nya appen stöder för närvarande över 300 kryptokurser. Listan innehåller kända digitala valutor som Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) och Dogecoin (DOGE) samt framgångsrika nykomlingar som Darkcoin (DRK), vilka är noterade på existerande onlinebutiker.

Appen har konvertering av alla listade kryptokurser till andra kryptor eller fiat som USD, AUR, EUR, HKD och andra. Tanken är att undvika besväret att behöva besöka olika utbyten för att övervaka omräkningskurser. Cryptonator visar cryptocurrency priser på alla 35 utbyten. Det avslöjar den globala efterfrågan på virtuell valuta och gör användaren medveten om tillväxten i Crypto Community.

En annan funktion som heter "Vinnare & Förlorare" möjliggör snabb översikt över kryptokurser, vilken växelkurs ökade eller minskade mest under den senaste dagen, veckan och månaden. Appuppdateringarna tar var 30: e sekund och beräknar dem med maximal ökning eller minskning av värdet.

Ytterligare funktioner inkluderar ett användarvänligt Portfolio-verktyg. Även om detta inte är något nytt, har funktionen möjlighet att automatiskt spåra värdet av alla användares mynt. På samma sätt som iOS-utgåvan kräver den här funktionen inte ett användarnamn eller lösenord.

Verktyget är speciellt utformat för ett växande antal kryptocurrencyhandlare.

Användare kan använda Portfolio-verktyget via Cryptonators hemsida. Det är 100% anonymt och säkert, eftersom det inte kräver någon att ange e-post eller lösenord. Bemyndigande för funktionen "Portfolio" innebär att bara skapa ett inloggnings-ID och ett engångslösenord (OTP). OTP kan genereras genom en av de många 2FA-applikationer som finns tillgängliga för både iOS och Android, bland annat Duo Mobile, Google Authenticator och FreeOTP.

Cryptocurrency landskapet idag är en komplex teknik för massanpassning. Alla telefonbaserade verktyg som betonar användarvänlighet är alltid välkomna i ekosystemet. Cryptonators team syftar till att fortsätta utveckla andra verktyg och nya funktioner.

En av dessa kommer att vara en solid lösning som möjliggör säker lagring, pålitlig sändning / mottagning och utbyte av flera kryptokurser online. Till skillnad från majoriteten av andra online-plånböcker, som bara stödjer Bitcoin, kommer Cryptonator att stödja cirka 10 olika kryptokurser i början. Plånboken lägger till nya valutor när projektet växer.

Människor kommer att kunna skicka, ta emot och enkelt hantera sina krypteringsvalutor online och på sina mobila enheter. Dessutom hävdar Cryptonator-teamet att det kommer att möjliggöra en automatisk omvandling på plats mellan olika kryptokurvor till de bästa priserna och med låg systemkommission.

Cryptonator stöder Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Dogecoin (DOGE) och mer än 300 andra kryptokurver. Cryptonator är tillgänglig online, i AppStore för iPhone / iPad, i Google Play för alla Android-enheter och som tillägg för Chrome-webbläsare.