DNotes Cryptocurrency sparande planer för barn - Första av många oöverträffade Digital Currency Savings Instruments Sponsras av DnotesVault

The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy (Juni 2019).

Anonim

Bitcoin press release: DNotesVault, en säker webbkorg som lanserades för en vecka sedan, har bekräftat sitt uppdrag att bygga en stor generation av DNotes-intressenter världen över genom att erbjuda en familj av CR. I. S. Ps. (Cryptocurrency Investment Savings Plans) med 100% insättningsgarantier.

Illinois, USA.

DNotesVault, som lanserades för en vecka sedan, låter som en annan webbplånbok som börjar dyka upp i den snabbt växande världen av kryptokurrency. Men grundare Alan Yong förklarade att DNotesVault är mycket mer än en fri, säker webbplånbok med en aldrig tidigare skådad 100% cryptocurrency insättningsgaranti:

"Det är ett strategiskt fordon skapat av DNotes-teamet i strävan efter masskonsument och köpmän adoptering, dra full nytta av att DNotes är den mest stabila digitala valutan. Säger Yong.
DNotes är en Bitcoin alternativ digital valuta. I motsats till Bitcoin, som varit vildflyktig, är DNotes den stabilaste digitala valutan bland över 500 konkurrenter som listas på CoinMarketcap. Att bygga en stabil trovärdig valuta har varit DNotes kärnuppdrag sedan starten för nästan ett år sedan. DNotesVault skapades för att uppmuntra och hjälpa konsumenter och företag att delta i den potentiella höga avkastningen i digital valuta genom att börja med ett digitalt sparkonto med en imponerande rekord av konsekvent utveckling av högre höjder och högre nedgångar.

Enligt Yong, som är den första bland en potentiellt stor familj av sparplaner, CR. I. S. P. for Kids har skapats för att hjälpa världens barn och barnbarn att utveckla starka besparingsvanor tidigt för att säkra sin ekonomiska framtid. Detta är en ostrukturerad och självstyrd plan som använder DNotes som investeringsfordon. Återkommande besparingar, i vilket belopp som helst, kan tillsättas när som helst. CR. I. S. P. är hjärnbarnet av Chase, en kärnteammedlem i CryptoMoms; en gemenskap med ett engagerat uppdrag att uppmuntra och hjälpa kvinnor att delta i den cryptocurrency värld som för närvarande domineras av män. CryptoMoms. com är en valutaneutral webbplats som erbjuder rik innehåll på allt man behöver veta om kryptokurrency. Det har en mycket hjälpsam gemenskap redo att svara på några frågor omedelbart. CryptoMoms skapades och finansierades fullt ut av DNotes-laget.

CryptoMoms och DNotes-teamet är dedikerade till att hjälpa alla som är intresserade av att starta en CR. I. S. P. för alla barn. För att uppmuntra och belöna barn för att utveckla starka vanor, kommer DNotes-laget att tilldela priser, i DNotes, för de bästa plånböckerna på listan, liksom några slumpmässigt utvalda deltagare under de två första formationsåren. Teamet har skapat en CR. I. S. P. for Kids Rich List som visar, i fallande ordning, balanserna i barnens plånböcker.

För att säkerställa integriteten hos klienterna identifieras varje barn endast med ett smeknamn / användarnamn.En stor familj av CR. I. S. Ps. kommer att erbjudas i ett försök att utöka denna investeringsmöjlighet utöver de tidiga adoptörerna av den framväxande Bitcoin och Cryptocurrency industrin. Yong fortsatte med att säga att det har varit mycket intresse att erbjuda ytterligare sparande planer för studenter, anställda, välgörenhetsorganisationer och andra. Skönheten om DNotesVault är att ytterligare planer kan läggas till snabbt och fortfarande ges samma säkerhet, enkel användning och full insättningsgaranti utan kostnad.

Nästa besparingsplan kommer sannolikt att vara CR. I. S. P. för studenter. Det kan vara lite vardagliga människor kan göra om den nuvarande studentskuldkrisen, men CR. I. S. P. team kan verkligen uppmuntra och hjälpa nästa generation att bli bättre förberedd. Att vara född vid digital tidsålder är studenter mer mottagliga för Bitcoin och cryptocurrency som pengarnas framtid. Många universitet och högskolor erbjuder redan kryptocurrency-klasser. DNotes är engagerad i att arbeta med studenter runt om i världen för att ge dem en tidig start

// dnotescoin. se /

. DNotes-laget uppmuntrar intresserade studenter och lärare att kontakta dem på: kontakta @ DNotesCoin. com.

Yong, en väl ansedd pionjär och visionär i de tidiga generationerna av bärbara datorer och trådlös kommunikation, drog slutsatsen att kryptokurrency är den största tekniska revolutionen sedan internet som har sänt fax från affärs- och posttjänster som kämpar för överlevnad. Bitcoin och cryptocurrency är ännu mer massiva och enormt störande för det nuvarande finansiella systemet och globalt betalningsnätverk, bland annat. Även om det kommer att bli allvarliga arbetsförluster bland berörda industrier kommer det att finnas massivt jobb och välståndsskapande. För första gången kan små investerare tidigt få möjlighet att få ekonomisk frihet från relativt små investeringar som görs disciplinärt och regelbundet.

Med sin 100% cryptocurrency depositionsgaranti, gratis uppköp och säker cryptocurrency lagringsplattform - CR. I. S. P. gjorde det väldigt lättare. För mer information besök: // dnotesvault. com / skarpa-for-barn. php

Mediekontakt: Namn: Alan Yong Organisation: DNotesVault Email: Kontakt @ dnotescoin. com * Detta pressmeddelande är endast avsett för informationsändamål. Informationen utgör inte investeringsrådgivning eller ett erbjudande att investera.

Få ditt eget professionella Bitcoin pressmeddelande: // bitcoinprbuzz. com / tjänster? bitcoinmagazine