Elva globala städer att delta i Bitcoin Airdrop 2017

The Choice is Ours (2016) Official Full Version (Juli 2019).

Anonim

Blockchain Education Network (BEN), ett globalt nätverk av blockchain communities, har meddelat en global Bitcoin Airdrop drivs av bitJob för att börja detta nya skolår. Fintech communities och universitet i 11 regioner har gått med på att delta, inklusive McGill University och Richard Ivey School of Business i Kanada, UC Berkeley, Wake Forest University och St Petersburg i USA; University of Queensland i Australien; Trivandrum och Bangalore i Indien; St Petersburg i Ryssland; och Puerto Rico och Colombia.

Den första luftdropsevenemanget börjar den 11 augusti i Colombia, där Jorge Pérez, chef för BEN Colombia, värd ett möte på en restaurang. Airdrop flyttade sedan till St Petersburg i Ryssland den 16 augusti, där giveaway hålls i samförstånd med ICO-Hypethon, en ICO-fokuserad hackathon där blockchain-utvecklare kommer att bygga infrastruktur kring ICOs för att pitcha till investerare. Airdropet fortsätter vidare till andra campus och städer tills nätverket har fördelat hela donationsbeloppet.

Rodion Mikhalev, direktören för BEN Ryssland och en av arrangörerna av ICO-Hypethon, förklarade i ett uttalande att "hypetonen är en blandning mellan en hackaton och en accelerator. Det är en 48-timmarshändelse värd Crypto Friends, där Eberhard Lindfordt kommer att visa de 20 bästa projekten från hundratals sökande. Utvalda lag kommer att få hjälp från erfarna [b] lockchainexperter som hjälper dem att slutföra sin verksamhet och leda dem till framgångsrika ICO-lanseringar.

"Det kommer också att finnas ICO-änglar redo att investera sina pengar i projekt på plats och vem kommer att få ytterligare bonusmynt om de gör det på evenemanget. Det här är den perfekta händelsen i Ryssland som värd för airdrop och att distribuera bitcoins till hundratals innovatörer som passerar i 48-timmarsfönstret, och vi är glada att delta i det! Detta är ett mycket sällsynt och spännande tillfälle som lockar till Rysslands bästa talang och bana väg till en bättre framtid över hela världen. "Alberto Jauregui, chef för tillväxten av Blockchain Education Network, sade i ett uttalande att han tror att" Bitcoin Airdrop fungerar som en motor för att introducera eleverna till den störande blockchain-industrin och stimulera dem att bandet samman för att bilda nya BEN kapitel eller regioner. "

Förra året värd Jauregui en liten airdrop utanför huvudbiblioteket vid University of South Florida och gömde pappersplånböcker över hela campus. I år planerar han att samordna en luftdrop tillsammans med en BitCrawl på Central Avenue i St Petersburg, Florida. Datumet ska meddelas. "Vem gillar inte gratis Bitcoin? "Jauregui tillagt. BitCrawl är en händelse som startades i Montreal av McGill Students Cryptocurrency Club och fortsatte sedan av Decentralized Tech Association vid University of Toronto, där en huvudgata går med på att acceptera bitcoin för en kväll och en grupp blockchainentusiaster går mellan olika platser.

Högskolorna kommer också att ge bort bitcoin på denna luftdrop. Sunrose Billing, direktören för BENs högskolanätverk, sade i ett uttalande till

Bitcoin Magazine att "blockchain [technology] och cryptocurrencies verkligen tar fart och kommer absolut fortsätta att växa i snabb takt. Det är tydligt när man ser tonårsdagshandel, analyserar makrolandskap och tar sig tid att utbilda sig om innovation i detta utrymme på fritiden. "Billing planerar att airdrop bitcoin till hans vänner på University of Toronto School, en gymnasium i Toronto, och han förväntar sig att många av hans vänner på andra gymnasier kommer att delta i årets händelse. Titelsponsor till evenemanget är bitJob, en decentraliserad marknadsplats baserad på blockchain-teknik som förbinder eleverna med deltidsarbete. BitJob har redan samarbetat med många av blockchain-klubbarna på airdrops deltagande campus, däribland McGill University och Richard Ivey School of Business, som har kommit överens om att frösa marknaden med de första studenterna som söker arbete på projekt som kan hjälpa dem att bli fullt anställd i blockchain industrin.

"Det är en sann ära att sponsra 2017 Blockchain Education Network's Global Bitcoin Airdrop över universitets campus. BitJob delar ett liknande mandat med BEN för att bemyndiga studenter och ge dem nödvändiga verktyg för att konkurrera på dagens marknadsplats. Årets evenemang formas till att vara den största någonsin som populariteten hos Bitcoin och [b] lockchain [teknik] fortsätter att stiga globalt ", säger Dror Medalion, medgrundare och VD för bitJob, i ett uttalande till

Bitcoin Magazine . Airdrop stöds av blockchain medieföretag Blockchain TV och BTC Media, digital identitetsstart DIID och blockchain konsult- och utvecklingsföretag MLG Blockchain.

"Jag är väldigt exalterad att vara sponsor i årets Blockchain Education Networks globala Bitcoin Airdrop 2017. BEN är en drivkraft bakom att bemöta morgondagens ungdom, vilket gör att en stor historia ska berätta! Säger James Gonzalez, medgrundare och VD för Blockchain TV, i ett uttalande.