Eter prisanalys: bubblan kommer pop - men inte bara ännu

ETER WAHADEŁKUJE NA ŻYWO ZNANE OSOBY ( KACZYŃSKI , HRABIA POTOCKI , DAVIDE ICKE , DUDA , itd (Maj 2019).

Anonim

Under de senaste 30 dagar, eter har stigit en svindlande 350% och vid denna tidpunkt kunde det bokstavligen gå till en miljon. Det finns ingen topp, någon som säger något annat är en dåre. Omkastningen kommer att bli snabb, våldsam och mycket publicerad, men tills dess ser jag ingen anledning till att bubblan inte kan fortsätta de närmaste veckorna åtminstone.

Jag har ingen tvekan om att Ethereums marknadslock kommer att överträffa Bitcoin under en tidsperiod, åtminstone tills SegWit och Lightning Network är aktiva. I likhet med Bitcoin måste Ethereum uthärda sina egna stigande smärtor, men kan hitta snabbare vägar av kompromiss tack vare Ethereums centraliserade natur. Till skillnad från Bitcoin har emellertid inte Ethereum för närvarande en begränsad tillgång och bör därför inte ses som en värdebutik.

Sydkorea har under de senaste 24 timmarna lett till den rapporterade handelsvolymen, och överträffar även Poloniex, ETH / BTC-volymledaren.

Vi har nya ICOs och tokens som släpps varje vecka. Alla från Vinny Lingham till Trace Mayer släpper ut ICO: er. Det nuvarande populäraste fallet för Ethereum köper dessa spekulativa fordon och förvandlar dem till en snabb vinst. Korrelation är inte orsakssamband, men närheten av de två bör vara fördömande nog. De översta 1000 tokenplånböckerna ligger över 5 miljarder dollar för tillfället.

Många jämför detta med Dot Com-bubblan, men jag ser det lite annorlunda ut. Jag skulle jämföra det mer till de tidiga blockchaindagarna när tusentals nya alt mynt släpptes. De flesta var värdelösa, vaporware-riddled spekulativa fordon som dog snabbt eller långsamt, men vissa är fortfarande kvar med giltiga användarfall idag. De tidiga ICO / token dagarna verkar vara mycket lika, med undantag för den hastighet vid vilken ICO 2.0 på Ethereum blockchain mottar medel. BAT ICO höjde 36 miljoner dollar på 30 sekunder. Bancor, en plattform och ett protokoll som möjliggör tokenisering snabbare, höjde 150 miljoner dollar bara igår i den största ICO någonsin och är också den största crowdfund någonsin.

En impuls för slutet av bubblan skulle vara regleringsriktlinjer som förbjuder den genomsnittliga användaren att delta i ICO-liknande fordon och endast reducera deltagarna till ackrediterade investerare.

Marknaden kan vara irrationell längre än du kan stanna lösningsmedel. John Maynard Keynes

När bubblan brister, skulle jag titta på 200 EMA för support, som för närvarande sitter runt $ 85. Priset har inte berört 200 EMA sedan det gick över det i början av februari. Skulle RSI hålla omkring 50 efter den större korrigeringen, förvänta sig fortsatt utveckling. Skulle RSI dip under 30, skulle det finnas en större chans att trenden kan vara över.

$ 100 säljs igår, med studs på 30 minuter 200 EMA och Månatlig Pivot har redan omskolats snabbt.

Fib förlängningar och månadsvridning ger ett omedelbart motstånd på $ 450. Den 1.618 fib förlängning ligger runt $ 490.

Sammanfattning

    Ja, Ethereum är i en bubbla. Nej, det är inte hållbart i obestämd tid. Ja, det kommer sannolikt att fortsätta på kort sikt på grund av oreglerad über spekulation av tokenisering.

    När reglerna slog, sannolikt från Securities and Exchange Commission som hade tittat på DAO fiasko, kommer omkastningen av tokenvärdet, och därefter Ethereum, att bli snabb.

    Teknik visar rimliga uppåtriktade mål på $ 450 och $ 490.