Etoro: bitcoin, ether trading skyrockets; trader sentiment förblir bullish

eToro | Bitcoin, Ether Trading Skyrockets (Maj 2019).

Anonim

Volymen av bitcoin och eterhandeln växte 4, 500 procent på eToro . Företaget kan överväga att införa andra digitala valutor.

Den digitala valutahandeln har exploderat på eToro, en onlinehandel och investeringsgrupp. Plattformen, som för närvarande stöder bitcoin och eterhandel, har rapporterat en betydande ökning av både antalet användare som handlar med digitala valutor och volymen av digitala valutor som handlas på plattformen.

Under de senaste 12 månaderna har eToro sett en tillväxt på 4x i näringsidkare som har tillgång till den digitala valutamarknaden. Volymen av bitcoin och eterhandel har höjt 4, 500 procent.

Mati Greenspan, senior marknadsanalytiker på eToro, berättade för Bitcoin Magazine att när digitala valutor blir alltmer vanliga väntar företaget på en betydande hämtning i handel och skulle överväga att introducera nya digitala valutor på eToro, "men det finns inget som för närvarande är i sten . "

" Vi granskar ständigt vårt erbjudande till handlare och svarar på efterfrågan på plattformen, "sa han.

För Greenspan, den snabba tillväxten i adoption och pris på digitala valutor "markerar endast de första stegen på den långa resan för att skapa kryptokurser som en dominerande kraft i valutahandel. "

Bitcoin Price Hits All-Time Highs

Bitcoinpriset har stigit över 18 procent i veckan. Den digitala valutan är för närvarande handel med en heltid på $ 1, 800 USD / BTC.

"Bitcoin landmärken kommer tyst och snabbt nu. Att korsa markeringen på $ 1, 500 för första gången är ett viktigt moment för tillgången. Stigningen av bitcoin i år har varit anmärkningsvärt, säger Greenspan.

Optimism på marknaden kommer från de senaste nyheterna från Japan att över tio företag planerar att öppna digitala valutaväxlingar i landet, bland annat genom en ökande efterfrågan från investerare och ett gynnsamt regelverk.

"Det verkar som att tipppunkten för Bitcoin kommer från Japan," sade Greenspan. "Den japanska regeringen försöker att devalvera yenen för att avskräcka människor från att spara pengar. Å andra sidan har de just gjort bitcoin en laglig valuta för besparingar och transaktioner. Om du bodde i Japan, vilken del av ditt sparande skulle du välja att investera i bitcoin?

"Dessa typer av verkliga applikationer och incitament ger utrymme för fortsatt stigande pris på bitcoin. Förvänta dig fler milstolpar som ska följas. "

I april godkände Japan en ny lag som erkände bitcoin som en rättslig betalningsmetod. Bitcoin-utbyten krävs nu för att erhålla en särskild licens och måste uppfylla kraven på penningtvätt / kund-kund. Från och med juli kommer Japans konsumtionsskatt inte längre att gälla för inköp av digitala valutor.

Optimism uppmuntrades också av ett förhoppat hopp om att Securities and Exchange Commission (SEC) skulle kunna godkänna den bitcoin Exchange-traded Fund (ETF) som Cameron och Tyler Winklevoss föreslog.

SEC granskar för närvarande sitt tidigare beslut att avslå bitcoin ETF. Förslaget innebär att ETF noteras på Bats BZX-börsen, en av de största aktörerna på marknaden i USA.

Bats lämnade in en anmälan om framställningen för att se över SEC-beslutet, vilket godkändes den 24 april.

"Den senaste debatten om huruvida du vill införa en bitcoin-ETF är till exempel den typ av nyheter som kommer att fortsätta att sätta tidigare mystiska kryptokurser på kartan bland handlare, säger Greenspan.

Traderens känslor mot både Bitcoin och Ethereum har varit konsekvent hausse på eToro. Bitcoin har sett 15 på varandra följande månader av över 80 procent av bitcoinhandlare som köper tillgången, medan känslor mot Ethereum har varit ännu högre med drygt 90 procent av eterhandlare som köper tillgången sedan lanseringen på eToro-plattformen i mars i år.

Eterpriset steg 566 procent under de senaste tre månaderna och steg från 15 dollar per eter i mars för att korsa 100 USD-märket förra veckan.

eToro är ett socialt handels- och värdepappersföretag med kontor i Cypern, Israel och Storbritannien. Servicera över 4, 5 miljoner användare, eToro erbjuder en marknadsplats för att människor kan handla kontrakt för skillnader i CFD i valutor, aktier, råvaror, index och ETF.

Med sin patenterade CopyTrader-teknik kan användarna kopiera handelsstrategierna till plattformens mest framgångsrika näringsidkare.

eToro lanserade bitcoinhandeln i början av 2014.