F2POOL genererar största bitcointransaktion någonsin inspelad

How to mine bitcoin F2Pool with antminer - F2Pool worker tutorial (Juli 2019).

Anonim

F2POOL, en av de största kinesiska bitcoin-gruvpoolerna har genererat det största bitcoin transaktion som någonsin registrerats i ett försök att lindra den massiva spamattack som lanserades på bitcoin-nätverket denna vecka, vilket Bitcoin Magazine tidigare omfattades.

En anonym siffra eller en organisation har skickat tusentals microbitcoin-transaktioner över nätverket som nu kallas "damm" för att tillfälligt täppa upp bitcoin-nätverket.

Samtidigt som attacken verkar ha upphört, stannar minare fortfarande på eftersläpningen av transaktioner. Vid skrivandet hade antalet obekräftade transaktioner sjunkit till 33 000. För att behandla dessa transaktioner i snabbare takt tog F2POOL det ovanliga steget att skapa en anpassad transaktion som upptog ett helt block

Transaktionen genererade av F2POOL var kilobytes storleksanpassar, tar upp den maximala lagringen av ett block eller ett paket av transaktionsdata.

Nicholas Weaver, nuvarande UC Berkeley datasäkerhetsforskare berättade Moderkort, "Totalt sett ganska imponerande. Men jag kan fortfarande tänka på saker som kan ytterligare öka attackernas effektivitet. "Han förklarade att individen eller gruppen som har initierat attacken kan lägga till belöningar för sina skräptransaktioner för att uppmuntra minare att först behandla sina transaktioner," lämnar verkliga transaktioner ut. ”