Har ditt bitcoin-relaterade företag

[Draft] OneLife | “Ask Dr Ruja" Webinar July 13th 217 (Swe, Eng subtitles) (Juli 2019).

Anonim

Bitcoin Magazine vill tacka movers och shakers i Bitcoin samhälle som vidtar åtgärder för att proaktivt integrera Bitcoin i sina företag och dessutom vidta åtgärder för att starta verksamheter uteslutande baserade på Bitcoin.

Tack för det arbete du och ditt företag gör för att ge fler möjligheter för enskilda att köpa produkter med Bitcoin! Bitcoin-valutan är ett steg längre än långsiktig framgång som ett resultat av ditt arbete. Vi är intresserade och angelägna att presentera företag som din för att lyfta fram det arbete du gör för att hjälpa den här nya decentraliserade, digitala, peer to peer-valutaen att blomstra genom webbplats- och tryckannonser.

Som den enda trycktidningen som betjänar Bitcoin-samhället arbetar vi för att inte bara tillgodose våra läsers basbehov utan också ge tidningen en resurs till personer som är intresserade av att lära sig mer.

ADVERTISIONSREGLER

Alla utskickade annonsörer måste uppfylla de grundläggande reglerna och kraven. Från utgåva nr 8 kommer tidningen att publiceras i A4-format. Reklamfilskällor ska anpassas korrekt med a. 25 "blödningsmarginal runt alla kanter.

FULFILLMENT

Bitcoin Magazine-order är omedelbart och professionellt uppfyllda av Amazon och distribueras av Barnes & Noble för inklusion i butiker i USA. Tidningen kommer snart att finnas tillgänglig på stora digitala tidningskiosker som Apple, Android, Kindle, etc. för att öka exponeringen.

DISTRIBUTION

Bitcoin Magazine distribueras ofta på Bitcoin-konferenser och konventioner över hela världen. Det här är ett utmärkt sätt att nå enskilda och företag i betalningsnischen Dessutom har Bitcoin Magazine citerats av flera vanliga publikationer, inklusive Forbes, Time Magazine, National Post, New American, Silicon Angle, MarketWatch och andra.

För mer information om hur man annonserar i Bitcoin Magazine, kontakta: [email skyddad].

Betalningar accepteras via Bitcoin, Paypal, kreditkort, banktrådar och bara på något annat sätt som du ger oss pengar. Vi gör ENCOURAGE Betalning i Bitcoin!