Vika återställer kort för kontanter: handelskort för bitcoin

SCP-1775 Retail Specters | Object Class: Euclid | humanoid / building scp (Juni 2019).

Anonim

Matt Luongo, grundaren av Fold och hans team är kända för att hjälpa sina app deltagare spendera bitcoins hos stora återförsäljare som Starbucks, Target and Whole Foods, och idag har de återkommit till sina rötter genom att omstarta en annan produkt som de skapade för utrymmet, för att hjälpa människor att göra bitcoins.

Produkten kallas Card For Coin och i ett uttalande till Bitcoin Magazine förklarar Luongo att det är en re-release av sin första release, som ursprungligen lanserades 2014.

Sedan 2014 laget spenderade mer tid på att utveckla konsumentsidan av deras andra affärer, som de kallade Coin for Coffee, tills det rebranded to Fold när appens räckvidd utvidgades till andra nischer än kaffe. Nu berättar Luongo Bitcoin Magazine att laget är "glatt att återuppliva sin grundprodukt. "Målet med Card For Coin är att tillåta deltagare att sälja presentkort till Bitcoin. För lanseringen tillåter Card For Coin användarna att byta presentkort på Starbucks, Target och Walmart, men Luongo antydde till Bitcoin Magazine att de har några stora partnerskap under de kommande månaderna på denna sida av sin verksamhet.

"Tänk dig när du får ett presentkort du inte vill, du kan omedelbart konvertera det till Bitcoin," sa han.

Med användargränssnittet kan du ange detaljerna för dina presentkort på webbplatsen, inklusive serienummer och pin, som Luongo förklarar kan göras med antingen ett fysiskt eller online-kort, samt en plånbokadress för att ta emot Bitcoins. Deltagarna får ett erbjudande från Card For Coin teamet för kortet i Bitcoin kort efter, vanligtvis mellan 60 procent och 80 procent, beroende på återförsäljaren som presentkortet är för. Försäljningsprocessen hanteras av laget i bakgrunden.

För en liten mängd på ett presentkort krävs ingen personlig information från deltagarna. När kortbelopp överstiger en viss gräns krävs viss information för att kontrollera reglerna för att kontrollera kontot.

Luongo berättar Bitcoin Magazine att han är särskilt upphetsad över hur denna affär skapar möjlighet för människor att snabbt starta ett litet företag utan mycket startkapital, samt att hjälpa människor att få sina första bitcoins. Han sa i ett uttalande att "några av våra bästa kunder har varit initiativrika tonåringar som köper presentkort från sina vänner, liksom småföretagare som driver kiosker och pantaffärer och vill komma in i Bitcoin. ”