Följ din ja!

En stor osponsrad ICAhaul! | FÖLJ MED & STORHANDLA #4 (Juni 2019).

Anonim

Jag introducerades nyligen för en grupp människor som förespråkar en enkel men djup idé, "Följ din Ja". Detta är en idé som har förändrat min världsutsikt på många sätt. Du ser, jag har tillbringat många år av mitt liv och säger nej. Jag rantade mot kriget, jag vittnade mot storebror, jag gav arg talenezer om att sluta Federal Reserve Banking System. I grunden rasade jag mot polisstaten genom min aktivism som ropade "NEJ" i världen. Jag spenderade så mycket tid på att försöka stoppa något som jag inte lyckats starta någonting.

Chicago Avsluta Fed Rally, Massor av "stoppa det här och" säg nej "":

Förståelsen att jag fångades av mina Nos inspirerade mig att göra olika val. Detta var nästan fem år sedan. Vid det ögonblicket visste jag inte att det fanns en rörelse för människor som föreslog att du följde din Ja, men jag snubblat på min Ja ändå.

Jag bestämde mig för att börja trädgårdsarbete, höja suveräna barn och använd viktigaste alternativa valutor. Först hade jag ingen aning om Bitcoin, men jag var mycket medveten om användningen av silver som ett byte och byte. Efter att ha givit fem Avsluta Fed-talerna i tre olika stater insåg jag äntligen att det var ineffektivt att säga "Avsluta Fed-systemet". Det var dags att börja säga "Ja" till något nytt, något bättre.

Nästa gång jag pratade i slutet av Fed-rallyn, bestämde jag mig för att skicka ett annat meddelande. Den här gången gav jag ett budskap om bemyndigande. På gräsmattan utanför Federal Reserve i Houston berättade jag för publiken hur min familj hade byggt en katalog över företag (svart och gult sidor) som accepterar silver. Vi byggde den här katalogen genom att föra silver med oss ​​till våra favoritbutiker och jordbruksmarknadsleverantörer. Nästan varje enskild person som vi närmade oss sa "Ja" för att acceptera denna alternativa valuta, och de som sa "Nej" brukar säga "Kanske en dag".

Du kan se videon från Houston End the Fed Rally här:

Flera år senare blev jag medveten om Bitcoin och började långsamt anta det i mitt liv. Dessa dagar tar vi in ​​mer BTC än FRN och spenderar mer BTC än FRN. Det har varit extremt bemyndigande att följa våra Ja när det gäller alternativa valutor.

Att säga JA till alternativa valutor har gjort det möjligt för min familj att trivas på sätt som den inte kunde tidigare. Vi hittade genom byteshandel kunde vi ge oss en högre produktkvalitet än vad vi kunde ha råd med kontanter. Detta omfattade massagearbete, fotografering, ekologiska jordbruksmarknader och mer!

Detta spiralades in i många andra JA, och nu är min familj en del av ett fantastiskt hållbarhetssamhälle som är centrerat kring 501 (c) 3 nonprofit som heter Center for Natural Living (centerfornaturalliving. Org). Det finns även en dokumentär stil reality show om vår resa kallad Sovereign Living (sovereignliving. Tv). Min hälsa har förbättrats från bättre mat och mer tid spenderad ute i trädgården.Människor noterar och frågar hur de kan bli involverade. Genom att följa min JA har jag tagit fler människor till god mat och etiska pengar än jag någonsin sa nej till de saker jag hittade fel!

Följ din Ja. Ett sådant enkelt begrepp, men relativt okänt i dagens värld. Jag var inspirerad att skriva den här artikeln när jag snubblade på en webbplats som dokumenterade resan från en grupp av Yes seekers. Resan av Ja (travelbyyes.com) teamet är på en långsam rese över hela världen och lär andra skönheten i "medvetet lek". Jag har inte samma Ja som de har, men de bestämde mig definitivt för att följa min Ja närmare. Jag är förvånad över de fördelar jag har hittat genom att följa mitt Ja istället för att jaga Nos. Jag är beredd att utnyttja detta koncept i sin fulla utsträckning genom att följa mitt ja på alla delar av mitt liv, inte bara Bitcoin!

Vad är ditt "ja"?