Hive wallet letar efter nya utvecklare

POPPY IS GUILTY? MARS ARGO LAWSUIT Q&A **WHILE I DYE MY HAIR** MY FIRST STALKER?! (Maj 2019).

Anonim

Hive, skaparna av en öppen källkodsplånbok för Mac OS X, är letar efter utvecklare att bidra till företagets expansion.

Tidigare i år meddelade Hive att Hive for Android kommer att finnas tillgänglig sen på våren 2014. IOS-support är inte längre på grund av sitt beslut att ta bort Bitcoin plånböcker från appbutiken.

Med utgåvan av sin ursprungliga OS X plånbok har många frågat om en eventuell Windows eller Linux plånbok.

Wendell Davis, den självutnämnda "pseudo-CEO" på Hive, har sagt att en Windows eller Linux plånbok aldrig kommer att bli tillvarat "om inte en exceptionell utvecklare stiger upp. "

Nu för lite bakgrund på plånboken. På hemsidan beskrivs det som följer: "Hive var konstruerad för att vara lätt att använda, och syftar till att vara en idealisk utgångspunkt för någon som är ny på Bitcoin. "

Förutom appens attraktiva, folkorienterade gränssnitt och Tor-stöd för ökad anonymitet innehåller Hive en integrerad applikationsplattform som ger nya användare ett tätt integrerat sätt att upptäcka utbyten, handlare, spel och mer. Utvecklare är välkomna att skapa appar för plattformen.

Wendell gjorde de första skisserna för Hive-plånboken, satte in första pengar och satte utvecklingsteam tillsammans. I huvudsak integrerade han visionen för plånboken. Det är säkert att säga att han tror på det.

Jag fann att Wendell skulle vara särskilt tillgänglig. Om du är en utvecklare som vill bidra, kontakta honom. Hive gör några spännande saker.

Här är deras hemsida: // www. hivewallet. com

Wendell kan nås direkt på: [email protected]