Hur man får tillgång till top bitcoin minds: en profil på zapchain

How to Mine Bitcoins Using Your Own Computer (Juli 2019).

Anonim

Nyligen introducerades jag till ett nytt socialt nätverk för Bitcoin community som heter ZapChain. ZapChain startade av Matt Schlicht, en gemenskapsplattform där bitcoin besatt kan samlas för att svara på frågor och diskutera idéer för bitcoiners och non-bitcoiners. Bitcoin Magazine Team ställde fram en fråga och till vår mycket trevliga överraskning, vi fick 44 svar, vilket visar att ZapChain-samhället är energiskt, lyhörd och engagerat.

Vår fråga var:

"Vad är det största framsteg som bitcoin har upplevt under de senaste 6 månaderna? Hur förändrar händelsen framtiden för bitcoin? "Tänk på att vi behöll bitcoin-låsen, vilket innebär att frågan handlar om framsteg i valutan och inte till den distribuerade konsensusbokföraren eller betalningssystemet.

Frågor är rankade när det gäller favoriter, vilka personer inom plattformen kan rösta på. Det mest populära svaret, som har fått flest mängder röster, visas längst upp. Sankalp Kulshreshthas svar gav flest röster och sa att en stor framsteg till bitcoin var "" lite missvisad ", men det Bitcoin är inkrementellt, blir bättre" långsamt över tiden. "Roligt, jag var ganska upphetsad över Braintree-integrationen och meddelandet om Apple Pay, eftersom det kommer att få folk brukade använda sina telefoner för att handla värde.

Derek Minter, grundaren av den nya Bitcoin-jobben HoneyBadgr, ser Tim Drapers "sopa av Silk Road Bitcoin-auktionen" som den mest anmärkningsvärda händelsen bitcoin har upplevt under de senaste 6 månaderna. Han säger att det var i huvudsak ett "uttalande från regeringen att Bitcoin var" laglig "och bekräftade VC: s växande intresse i rymden. "Tim Drapers inträde i bitcoinutrymmet är verkligen en spännande händelse, och hans sons acceleratorprogram kallad Boost VC förtjänar också att nämna.

Ben Parr, Managing Partner på @ DominateFunds svar kom in i nästa och han gick med på mina tankar att "PayPal: s beslut att integrera Bitcoin i Braintree" var den största utvecklingen i valutan de senaste 6 månaderna. Han fortsatte, "PayPal är det största namnet i betalningar online, och Braintree används av en TON av online-återförsäljare. "Parr ser integrationen som fördelaktig som den" gör det lättare för … återförsäljare att acceptera Bitcoin ", vilket ökar storleken på Bitcoin ekosystemet.

Matt Schlicht, grundare av ZapChain, kastade också in hans. 02c (i bitcoin) och samtyckte med Minter på det ökade VC-intresset, med angivande "Bitcoin-industrin har upplevt en stor tillströmning av riskkapital över de 6 månaderna. "Han fortsätter att säga att" över 260 miljoner dollar av riskkapital har investerats i Bitcoin-företag, över 50% av det som händer i 2014 ensam. "

Vissa andra ser tekniska framsteg, som multisig, som en av de största händelserna. Leigh Phillips säger "multisig ushers i ännu en flod av applikationer som talar om förtroende för bitcoin ekosystemet."

Andra kommenterade det ökade antalet köpmän som accepterade valutan, antalet användare på LocalBitcoins och antalet händelser som händer i och runt bitcoin som anmärkningsvärda händelser.

En sak är tydlig - om vi på Bitcoin Magazine hade ställt denna fråga på Reddit skulle det finnas massor av fler svära och ad hominemattacker än vi upplevde på ZapChains community-plattform (vilket är en vinst). ZapChain verkar vara ett legitimt sätt att samlas digitalt och diskutera bitcoin med viktiga influencers. Det visar sig vara ett utmärkt redskap för journalister och bidragsgivare både för att få tillgång till stora sinnen inom sfären och utnyttja en viktig kunskapsbas. Att engagera med människor i ZapChain-nätverket gör att alla kan få klarhet, söka kunskap och höra svar direkt från dem som förstår tekniken bäst. Om du inte har kollat ​​ZapChain ännu, gör det nu och låt oss veta vad du tycker!