Bitcoin exchange bitflyer nu licensierad i usa

Watch Cryptocurrency Discovery And Investment System! Which Crypto Is The Best To Buy Or Sell Today? (Maj 2019).

Anonim

Tokyo-baserad bitFlyer har blivit fjärde digital valuta utbyte för att få godkännande från New York State Department of Financial Services (NYDFS) för en "BitLicense" för att fungera som en virtuell valuta utbyte i New York. Detta ger det totala antalet stater där bitFlyer är licensierad upp till 40.

BitFlyer-plattformen har över 30 procent av den globala bitcoinutbytesvolymen och mer än 100 miljoner dollar i virtuell valuta handlas 2017, utan tillgång till USA marknadsföra. Denna senaste expansion ger tillgång till och teknik till institutionella investerare i USA, en i stort sett outnyttjad marknad.

"Vår expansion och kommande gränsöverskridande handel tar itu med ett stort oupplöst behov i USA av institutionella handlare som vill få tillgång till stora mängder likviditet på flera virtuella valutamarknader", säger bitFlyer USA: s operativa chef Bartek Ringwelski i ett uttalande . "Genom vårt webbgränssnitt eller API kan godkända professionella handlare vara igång och göra affärer på några minuter. "

bitFlyer USA inbjöd 2 000 erfarna handlare att delta i deras stängda beta för att testa att köpa och sälja bitcoin på sin plattform. bitFlyer gör det möjligt för handlare att placera marknad, gräns och komplexa handelsorder, förutom att erbjuda ett API för programmatiska handlare. Deras fokus på USA-marknaden är på professionella handlare som handlar 100 000 eller mer i virtuell valuta per månad.

Ringwelski sa att de skulle lansera ytterligare funktioner under det kommande året för att göra virtuell valutahandel - inklusive global handel - mer tillgängligt.

Även om bitcoin är den enda stödda kryptocurrencyen för närvarande planerar bitFlyer att expandera till andra populära altcoins i början av 2018.