En Krypteringskodon

Andas En Mi Cabeza - Adexe & Nau (Chino & Nacho ft. Daddy Yankee Cover) (Maj 2019).

Anonim

Det kan vara en svår uppgift att du har en exakt mängd som du vill konvertera, säg 0. 22 BTC till DOGE. Det finns många verktyg där ute som får dig till rätt konvertering så småningom, men Cryptonator är den första kryptokurrencyomvandlaren som fungerar direkt från Chrome-webbläsaren.

Cryptonator lanseras i februari och är en online-cryptocurrency-kalkylator som möjliggör omedelbar konvertering av över 300 kryptokurser till valutor, inklusive USD och Euro, med ett enda klick. Plattformen är tillgänglig online och som en gratis Chrome-förlängning. Den stöder populära cryptocurrencies som Bitcoin, Litecoin, Dogecoin, Auroracoin och några intressanta som NoodlyAppendageCoin och Magic Internet Money. Cryptonator ger användarna ett sätt att se vad deras mynt är värda.

En användares viktigaste kryptokurser kan anpassas till fasta priser för snabb åtkomst och realtidsövervakning. Beräkningarna är slutförda genom att använda det volymvägda genomsnittet av de valda kryptokurspriserna över stora nätutbyten. Varje beräkning är exakt och exakt, eftersom Cryptonator är synkroniserad med alla större nätutbyten. Priser på Cryptonator uppdateras var 30: e sekund, vilket garanterar användarna att de kommer att få utbyte till exakta priser när de konverterar kryptokurser till USD, EU eller annan kryptokurrency.

Chrome-förlängningen har stor estetik och är lätt för alla att använda. Jag spenderade nästan en timme att ta reda på hur mycket av de nästan 300 kryptokurvor som jag kunde byta ut för 1 BTC. Möjligheten att anpassa fasta priser innebär att användare inte längre behöver besöka flera utbyten för att kontrollera kryptokurvensvärden. Cryptonator får oss att inse hur stor cryptosamhället har blivit och ger ett otroligt användbart verktyg för alla intresserade av virtuell valuta.

Företaget är för närvarande under utveckling av Cryptonator-mobilapplikationen, som kommer att innehålla ytterligare funktioner som inte ses på webben eller i Chrome-plattformarna. Dessa ytterligare funktioner har ännu inte sett.

Totalt ger Cryptonator en lösning på ett vanligt problem: Hur konverterar jag snabbt kryptocurrency? Dessutom ger denna plattform noggrannhet och användarvänlighet och eliminerar behovet av att besöka flera webbplatser för att hitta aktuella priser. Cryptonators Chrome-förlängning är för närvarande gratis och kan hämtas här.

För mer information visit // www. cryptonator. se /