Mediabistro håller andra inside bitcoins conference i las vegas

Wendy Williams: My First Big Break (Juni 2019).

Anonim

Den 10 och 11 december MediaBistro, ett företag som specialiserat sig på att vara värd för bloggar, kurser och evenemang om olika ämnen som är relevanta för teknikindustrin, höll sin andra Inside Bitcoins-konferens i Las Vegas i en liknande anda till deras existerande Inside 3D Printing och Inside Social Apps-evenemang. Konferensen ägde rum vid MGM Grand Hotel, världens näst största hotell, och använde ett stort konferensrum med plats för över 1000 personer och ett utställningsrum för att vara värd för evenemanget. Över tusen personer var närvarande, inklusive många av de största företagen i Bitcoin-rymden. Även om detta bara var en Bitcoin-händelse av många under de senaste månaderna, med LaBitConf som kom omedelbart före det, följde Cryptocurrency Conference i Atlanta omedelbart av Ripple Developer Event på konferensen Future of Money i Las Vegas i oktober och Amsterdamkonferensen i I september uppträdde över 1000 personer vid evenemanget - nästan lika många som i den första stora Bitcoin-konferensen som startade den senaste tiden i San Jose.

Det var flera framstående talare på evenemanget:

  • Bobby Lee - Bobby Lee är VD för BTCChina, den största Bitcoin-utbytet i Kina och nu den största Bitcoin-utbytet i världen. BTCChina har tagit världen med storm de senaste två månaderna, med sin transaktionsvolym som stiger från fjärde plats under MtGox, Bitstamp och BTC-E för att ta över första platsen vid konferensen med en större marknadsandel än alla nordamerikanska och European Bitcoin-utbyten (räknas MtGox trots att den är baserad i Japan) kombinerad. Bobby Lee talade om det osäkra tillståndet för Bitcoin-reglering i Kina sedan den senaste rundan av kinesiska tillkännagivanden. Vissa hävdar att den kinesiska regeringen bara förbjuder banksystemet att delta i Bitcoin-ekonomin direkt och företagen kunde inte beteckna priserna i BTC, medan andra hävdar att den kinesiska regeringen förbjuder företagen att acceptera BTC i sin helhet och avlägsna Bitcoins roll i Kina att bara tjäna som en butik av värde och metod för att köpa onlinetjänster från utländska och Hongkongbaserade köpmän; Lee tog den senare positionen.
  • Alan Reiner - Reiner är VD för Armory, en företagsbyggnad som idag är den mest kraftfulla och säkra Bitcoin plånboken, inklusive funktioner som en inbyggd elliptisk kurvpekare, en säkerhetskopia av pappersplånbok och offline transaktion signering. Genom att erkänna att en sådan plånbok har liten användning för den genomsnittliga användaren, har Reiner beslutat att göra Armory-målet företagsanvändare intresserade av att säkert hantera stora mängder pengar genom att använda komplexa konfigurationer med multisignaturtransaktioner och Shamirs Secret Sharing för säkerhet. Armory uppskattade nyligen en investeringsrunda på 600 000 dollar ledd av ädelmetallguru och Bitcoin förespråkare Trace Mayer.
  • Jered Kenna - Kenna är VD för Tradehill, en Bitcoin-utbyte som var näst störst 2011, stängdes 2012 på grund av reglerings- och bankfrågor och återupplivades 2013 som Bitcoin-utbyte för företag och ackrediterade investerare. I sin topp använde Coinbase och BitPay Tradehill som ett slags "utbyte för utbyte" för att sälja bitcoins som de mottar från användare och handlare. Nu har Tradehill dock tyvärr väsentligen stängt av, eftersom regleringshinder har hindrat det från att få några bankrelationer. Jered Kennas tal var dock en mycket positiv "state-of-the-union" -adress om ämnet Bitcoin i allmänhet.

Också av intresse är företagen:

  • Lamassu - Lamassu bildades först av New Hampshire-boende Josh och Zach Harvey i början av 2013, med målet att skapa den första funktionella Bitcoin-bankomatern för att tillåta kunder att köpa bitcoins med kontanter. Företaget presenterade sina första funktionella prototyper vid Bitcoin-konferensen i San Jose i maj, på Porcfest i juni och vid BTCLondon i juli. Sedan dess har Lamassu varit hårt på jobbet för att stärka maskinen på både mjukvaru- och maskinvaranivå och göra det lättare att använda. Senast, Lamassu har börjat faktiskt skicka ut maskinerna till deras första parti kunder till ett pris av 5000 dollar.
  • KryptoKit - KryptoKit är en kraftfull, lätt och lättanvänd Chrome-förlängning som fungerar som en krypterad meddelandeprogram och en Bitcoin plånbok. Ansökan, som byggdes av Anthony Di Iorio och Steve Dakh från november 2013, har nyligen väckt stor medieuppmärksamhet, med artiklar om både stora Bitcoins nyhetssajter och till och med vanliga mediewebbplatser. KryptoKits största fördel gentemot befintliga plattformar, till exempel den webbläsarbaserade blockchain. info plånbok och Enigmail krypterad email plugin är den rena bekvämligheten som den ger; Med KryptoKit kan du betala utan att ens lämna webbläsarfliken du betalar, och gränssnittet gör det enkelt för dig att skapa och dela en GPG-nyckel och utföra krypterings-, signerings-, dekrypterings- och verifieringsoperationerna i bakgrunden. Även om dess gränssnitt inte är perfekt - är begreppet att dela offentliga nycklar till exempel fortfarande inte intuitivt för de flesta - det är ett stort steg mot att skapa en Bitcoin plånbok och en säker meddelandeprogram som är lätt att använda för massorna.
  • Butterfly Labs - trots att företaget hade en stenig start när den första gången släppte sin applikationsspecifika integrerade krets (ASIC) -baserad gruvmaskinvara i början av 2013, tar den nu snabbt upp och har nyligen behandlat en beställning för $ 1 miljon värt av mining maskinvara.
  • yBitcoin - yBitcoin är ett företag som släpper ut en annan Bitcoin-tidskrift, som delade ut sin första nummer på konferensen. Emellertid har yBitcoins tidskrift ett helt annat fokus från Bitcoin Magazine; yBitcoins tidskrift är inte avsett att täcka aktuella händelser eller uppdateras ofta och riktar sig inte mot befintliga Bitcoin-användare. I stället fungerar det som en lättläst introduktion till Bitcoin för dem som ännu inte har haft mycket exponering för Bitcoin.Frågor av yBitcoin-tidningen kommer också att släppas gratis. Tidningen avser att finansiera sig med reklamintäkter.

Sammantaget skickade konferensen ett tydligt budskap: Bitcoin-scenen blir stor, snabb. På konferensen kunde man inte bara upptäcka framstående Bitcoiners, utan även ledande chefer på stora företag, individer som vill köpa stora mängder gruvvaror och investerare som går runt med miljontals dollar redo att hälla i vad som helst Bitcoin-företag som de ser som det mest lovande. Även om den senaste omgången av Bitcoins tillväxt kan ha dött något, med prisstabiliseringen runt $ 400- $ 700 efter nyheter om allvarliga regleringssvårigheter i Kina, läggs grunden redan tyst för Bitcoin-företag att göra språnget till nästa nivå. Nästa konferens kommer att äga rum i Miami i januari 2014, Berlin och Filippinerna i februari, Austin i mars, och Toronto och New York i april. Hoppas att vi ses där!