MIT Bitcoin Expo Day One fokuserar på teknik

97% Owned - Economic Truth documentary - Queuepolitely cut (Juli 2019).

Anonim

veckans DC Blockchain Summit vid Georgetown University, startade MIT Bitcoin Club sin årliga Expo i helgen och sammanförde Core Contributors som Peter Todd, akademiker som assistent professor Arvind Narayanan från Princeton University och grundare som James D'Angelo of the World Bitcoin Network i den första av en två dagars händelse som diskuterar Bitcoins framtid.

Lördagens föreläsningar var inriktade på tekniken bakom Bitcoin, som täcker ett brett utbud av ämnen kring samhällets framtid med tanke på de aktuella blockstorleksdebatterna och specifika användartekniska problem. Varje föreläsning blev streamad live på YouTube och kan ses här.

Cory Fields, en Core-utvecklare som arbetar vid Digital Currency Initiative, startade föreläsningsdagen med en överblick över samhället, som gav upphov till debattens fördelar under tider av konflikt.

"Bitcoin är ett system som är utformat för att motstå förändring och fientlig övertagande. Vi har förlorat om striderna stannar och det är lätt att byta." - Cory Fields

Cory följdes av James D'Angelo, som fortsatte Fields 'diskussion genom att föreslå att hela blockstorleksdebatten är en & ldquo; proxy krig & rdquo; för tredjepartsintressen i Bitcoin-tekniken. Han fortsatte sedan med att fråga samhällets definition av & ldquo; decentraliserade & rdquo; som & ldquo; Vi kan inte bekräfta vem som äger någon del av den aktuella hashkraften, & rdquo; föreslår en & ldquo; en röst för en person & rdquo; system för att nå överens om vissa tekniska debatter.

Efter D'Angelo, en panelgrupp av utvecklare, som inkluderade Core-bidragsgivaren Jonas Schnelli och Lighting Network-vitbokens medförfattare Joseph Poon, diskuterades risker och utmaningar som Bitcoin plånböcker och andra delar av nätverket ställs inför. RSK Labs 'Sergio Lerner gav en översikt över RootStock, ett smart kontraktsplattform och betalningsnät som liknar Ethereum byggt med Bitcoin sidokedja.

Efter lunch tog Princeton University Arvind Narayanan scenen och ritade paralleller mellan historierna för guldbrytning och telefonlinjeinstallation och Bitcoin och uppmuntrar till ett närmare samarbete med akademin och Bitcoin-samhället. Han diskuterade också ett papper som han skrev på Princeton som avslutade & ldquo; bara 28 av nästan 200 000 webbplatser registrerade med NameCoin ledde till icke triviala webbplatser & rdquo; vid tidpunkten för offentliggörandet.

Kärnansvarig Peter Todd följde och diskuterade ett problem med Bitcoin-protokollet, där falska transaktioner kan bekräftas på lätta plånböcker. Sia VD David Vorick tog också scenen och diskuterade strukturen i Sias decentraliserade datalagringsplattform. Vorick påpekade att Sia tillåter användare att distribuera datapaket mellan hundratals eller tusentals oberoende servrar, utan en central felpunkt för priser under de populära datatjänster som Amazon Web Services.

Den första dagen inpackades med en demonstration från BlockCypher Developer Advocate Josh Cincinnati och ett samtal med titeln & ldquo; Bitcoin: Forked to Death & rdquo; från Pindar Wong, som grundade den första licensierade Internetleverantören i Hong Kong och organiserade faserna One och Two of Scaling Bitcoin. Wong beskrev vissa lektioner som Internet Governance, utvecklingen av ett utvecklande Internet, kan lära av Bitcoin-samhället.

Inbjuden till universitetets nya Samberg Conference Center, MIT Bitcoin Expo Day One, som sitter i solen över Charles River och publiken förberedde sig för en andra dag av föreläsningar med inriktning på Bitcoins icke-tekniska sida: företag, finans och tillväxtmarknader där Bitcoin kan lyckas. Bitcoin Magazine täckningen fortsätter.