Neucoin lanserar en ny digital valuta för online- och mobilspel

Sandrine Ayral, NeuCoin (Maj 2019).

Anonim

NeuCoin, det internationella digitala valutaprojektet, som stöds av tre ideella fonder, har lanserat sin digitala valuta för onlinespel, video och musik och har redan listat myntet på två börser med mer framöver.

NeuCoin är utformad för att använda fall som att spela freemium-spel på nätet eller på mobiltelefoner utan att behöva en plånboksadress eller QR-kod - den nya NeuCoin betalas rätt på spelplatsen, oavsett om det är på iPhone eller en tablett.

NeuCoin kan också handlas och bytas ut för bitcoin på Bittrex och Cryptsy-börserna och mer börser kommer att bära den inom en snar framtid.

Dan Kaufman, NeuCoin-projektets grundare berättade Bitcoin Magazine :

"De viktigaste punkterna är enligt min mening att NeuCoin inte bara är ett blockchain - det är ett helt ekosystem av tjänster - alla syftar till att göra krypto mer tillgänglig och få NeuCoin i händerna på miljontals vanliga användare, genom spel, sociala medier och strategisk distribution. "

NeuCoins högsta prioritet är Online / Mobilspel

Kaufman berättade för Bitcoin Magazine att projektet planerar att fokusera på att utveckla och släppa spel som det är aktuellt prioriterat : " NeuCoin isn Det är inte bara ett mynt - det är ett helt ekosystem av konsumentledande tjänster - alla syftar till tillväxt och förvärvar massor av vanliga användare utanför kryptoplanet. Det handlar om att nå nya målgrupper på ett roligt sätt och att lägga krypto i händerna på miljontals vanliga användare genom spel och sociala medier. "

Kaufman tillade:

" Att ha en meningsfull användarbas av NeuCoin-holding-spelare kommer att vara en viktig hävstångsposition när vi arbetar med ledande spelutgivare med stora befintliga användarbaser för att integrera NeuCoin. "

NeuCoin utvecklar två olika prototyper på nätet och mobila spel (baserat på populära spel) som visar hur NeuCoin kan integreras i spelupplevelsen.

"Det första NeuCoin-integrerade spelet, som kommer snart, baseras på ett av de mest populära kortspel i världen och visar hur man engagerar sig genom att låta dem vinna några NeuCoins för att spela och sedan använda dem för att nivåera upp eller utmana sina vänner. I stället för att betala 5 dollar för att köpa "in-game tokens", vilket är hur de flesta spel tjäna pengar, spelar spelaren faktiskt NeuCoins, "tillade Kaufman.

Dessutom frigör projektet MyNeuCoin - den nya online-plånboken som låter användare hantera sina NeuCoins med bara ett e-postmeddelande och lösenord för att få tillgång till ett "super lätt, intuitivt gränssnitt. "

Och NeuCoin" Growth Accounts "låter användarna överföra sina NeuCoins till långsiktiga" spark "-konton och tjäna NeuCoin-belöningar på sina insättningar.

Bakom kulisserna bidrar användarna NeuCoins till en insamlingsplats för mina insatser och håller de flesta belöningarna. "Detta kommer att bli första gången i kryptoutrymmet som regelbundna konsumenter får delta i gruvdrift.Vi tror att det kommer att hjälpa till att konvertera tillfälliga NeuCoin-användare till långsiktiga medlemmar i NeuCoin-samhället. "

NueCoin-webbplatsen har ett konsumentområde ombord som introducerar och förklarar den digitala valutan till nya användare.

NeuCoin deltar också med stora leverantörer av musik och videoinnehåll för att utveckla mikrobetalningssystem för tipping, pay-per-view, ad-free och micro-abonnemang, med användarförvärv som drivs av Freemium-distributionen av NeuCoin.

Bild Lian Chang / Flickr (CC)