Populär Arcade Game lanserar Token Sale med Shapeshift

Launch Games - Game Sack (Juni 2019).

Anonim

Genesis, en av de mest efterlängtade arkadspelen från 2015, som utvecklats av den välkända spelutvecklaren EverdreamSoft, introducerar och genomför bitcoin och dess blockchain-teknik i spelets storyline och som en spelmynt.

Innan spelet lanseras på både iOS och Android Play Store planerar EverdreamSoft att vara värd för en crowdfunding-kampanj för sin spel- och storylineutveckling. Spells of Genesis använder BitCrystal-tokens som sin in-game-valuta som kan användas för att köpa spelobjekt och att handla med andra användare inom spelet.

Konceptet bakom Spells of Genesis Crowdfunding-kampanjen liknar Ethereums: Människor som köper BitCrystals kommer att bli investerare och kommer snart att levereras med BitCrystals. BitCrystal är en omsättbar motpartstillgång, som kan handlas och köpas på motpartsplattformen.

BitCrystals fungerar också på bitcoin blockchain och därför finns det ingen stor skillnad i att använda bitcoin eller BitCrystals.

"Både Bitcoin och BitCrystals är digitala tokens som fungerar på Bitcoin blockchain, och båda har monetärt värde," berättade Emily från ShapeShift Bitcoin Magazine . "Jag tror inte att det finns något som är väsentligt annorlunda om att använda en kontra den andra. "

EverdreamSoft planerade initialt att starta sin in-game token-försäljning på en decentraliserad bitcoin-driven crowdfunding plattform Swarm. På grund av tekniska svårigheter kommer spelutvecklarna att starta sin crowdfunding-kampanj på BitCrystals hemsida.

Vidare har Spells of Genesis samarbetat med ShapeShift för att utbyte av alcoinbytningen Spells of Genesis BitCrystals Token Sale, som börjar den 4 augusti.

ShapeShift-teamet förklarade På deras blogg var "BitCrystals" avsedda att köpa nya kortdäck och spelobjekt samtidigt som de fungerade som utbytesmedium inom spel. Dessa tokens är omsättbara Motpartstillgångar som tjänar som spelmynt i Spells of Genesis . "

" BitCrystals kommer att vara tillgängliga att köpa eller sälja på ShapeShift efter att folkmassan är över, "berättade Emily Bitcoin Magazine .

Förväntad försäljning

EverdreamSoft förväntar sig att tjäna tiotusentals användare under de första månaderna från lanseringen.

"Vi förväntar oss de första månaderna att snabbt uppnå cirka 50 000 MAU (månadsvisa aktiva användare)", sa Shaban Shaame från EverdreamSoft Bitcoin Magazine . "Vanligtvis är omvandlingen mellan en fri spelare och en betalande spelare i spelbranschen cirka 5% till 9%. Om vi ​​konverterar 5% av spelarbasen till köparen uppskattar vi att vi har 2 500 betalande spelare. Enligt vår erfarenhet på vårt tidigare spel Moonga är MARPPU (månads genomsnittlig intäkter per betalande användare) cirka 40 USD. Så den första månadens beräknade BitCrystal vi mottar borde vara cirka 2, 500 * 40 USD = $ 100 000 USD värde av BitCrystals per månad."

Shaban förklarade att spelet har för avsikt att dra full nytta av Bitcoin blockchain och dess delade ekonomi.

"Vi tror när projektet är crowdfunded människor som förköpta produkten ska få en del av det," sa Shaban. "De borde delta i att driva spelekonomin. När spelet är finansierat och löpande kommer alla tillgångar som vi säljer att förvärvas med BitCrystals (BCY). "

Image Herckeim / EverdreamSoft