Säger farväl till utbytena: localbitcoins. com och lanseringen av inlösenbara kuponger

A Pride of Carrots - Venus Well-Served / The Oedipus Story / Roughing It (Maj 2019).

Anonim

LocalBitcoins är den största Bitcoin-marknaden, decentraliserad och över hela världen. Företaget är verksamt i över 4 500 städer och 150 länder. Verksamheten är grundad i Finland och fungerar med ett fåtal anställda men fungerar stort och ger användarna ett tvåfaktors autentiseringssystem och SSL-kryptering för den digitala plånboken.

Nyligen lanserade företaget en kupongupplösningstjänst; Bitcoins kan användas för att köpa kuponger som då kan användas av andra. Detta är en konkret plattform för commodification inom kryptokursmarknaden.

Användare kan kontrollera autentisering av kuponger med QR-koder eller adressen. Identitetsstöld blir mindre oroande och verifieringen görs i allmänhet på plats. Kupongerna är ett innovativt tillvägagångssätt för att effektivt öka den snabba och enkla utbytet av Bitcoin-valuta.

LocalBitcoins tar inte ansvaret för valutakursförändringar, men försöker se till att växelkursen är relativt riskfri för säljaren. För närvarande är försäljningsgraden maximal bitstämpel 24h hög och lokalabitcoins. com säljer medelvärdet. Localbitcoins hävdar att den senare tenderar att vara högre av de två. Dessutom har Kangas planer på att undersöka vad som skulle vara den bästa kursen för användarna.

Jeremias Kangas, VD för LocalBitcoins. com besvarade några frågor Bitcoinmagazine. com hade för honom - ta en titt!

För att skapa kuponger måste emittenter ansöka om godkännande - vilka kriterier är det för denna process? Kupongerna är [en] experimentell funktion, varför utgivningen är begränsad till [en] begränsad grupp. Ansökan är godkänd per konto, det finns inga specifika krav.

Eftersom inlösen kräver en Localbitcoins. com-konto, hur fungerar det om du inte är en användare? När en kupong löses in kan användaren skapa ett konto till vilket Bitcoins automatiskt krediteras, ELLER de kan skriva användarnamnet för ett befintligt konto. I det senare fallet kan Bitcoins lösas in utan att användaren behöver logga in alls.

Hur presenteras kupongerna visuellt? Vi har en mall för kupongen, men även CSV-export för kupongerna är möjlig, så att handlare kan skapa sin egen design.

Finns det ett sätt att skriva ut kupongkuponger, till exempel: hundra kuponger på $ 1 USD vardera? Det är väldigt enkelt att skapa stora partier. Det finns möjlighet att skriva ut så många kuponger vid valfri nominering. För närvarande skriver funktionen 3 kuponger per sida via mall.