Tillbringa fysisk guld online via GBI: s Ripple Gateway

The Choice is Ours (2016) Official Full Version (April 2019).

Anonim

Gold Bullion International (GBI) lanserade Ripple gateway. GBI är en ledande institutionell ädelmetallleverantör till enskilda investerare och förvaltningsindustrin. GBIs teknologi- och operationsplattform tillåter investerare att förvärva och hantera sina fysiska ädelmetalltillgångar direkt via GBI eller genom sina befintliga förvaltningsrelaterade kontoförhållanden. Ädla metaller förvärvas via ett konkurrenskraftigt institutionellt återförsäljarnätverk, lagrat på uppdrag av investerare i skyddade och försäkrade valv i New York, Salt Lake City, London, Zürich, Melbourne och Singapore, och granskas av ett av de stora fyra bokföringsbolagen. GBI räknar sig själv till ett pålitligt alternativ för ägande av ädla metaller. GBI är en leverantör av institutionell kvalitet för ädelmetaller med över 1 miljard dollar i färdiga transaktioner. Företaget erbjuder sina tjänster till ett brett utbud av kunder, inklusive Merrill Lynch. Med deras tillkännagivande är det nu möjligt att snabbt och enkelt köpa guld för att diversifiera portföljer och tillbringa guld överallt BTC accepteras. Självklart bygger detta på andra nya applikationer som pengaröverföring via Fidor Bank, remittering via Ripple LatAm eller Bitso, och de många andra gateways och B2B-tjänster som fungerar ovanpå Ripple. Denna implementering och tillvägagångssätt är en del av en växande trend som med Bitgold. Det vill säga att utnyttja de unika aspekterna av Bitcoins framgångsrika teknik samtidigt som man skapar mer stabila och pålitliga finansiella instrument. Med GBI: s digitala guldbonade valuta, som handlas över Ripple-protokollet, kan alla nu handla, skicka och spendera fysiskt guld online via GBI: s Ripple Gateway. Detta ger större likviditet till guld. Protokollet gör det möjligt för kunderna att spendera sin fysiska guldbalans (XAU) online, skicka den elektroniskt till vänner och familj, eller spendera det som en valuta för betalning var som helst Bitcoin accepteras. Denna nya och unika förmåga kommer från GBIs nyss lanserade Ripple gateway. Alla XAU-affärer är backade med fysiskt guld deponerat i sex säkra valv runt om i världen. Marknadsförare har redan utfärdat XAU-saldon och har påbörjat handel. Ripple är ett decentraliserat betalningsprotokoll med öppen källkod som gör att något av värde kan handlas via ett globalt värdewebben. Marknadsförare på Ripple byter ut olika värdeenheter för handel och transaktioner sömlöst. När GBI-klienter till exempel betalar varor och tjänster med guld, kan det automatiskt omvandlas till dollar eller annan valfri värdeenhet för leverans till en handlare.

"Ripple ändrar värdet dynamiken, vilket möjliggör en realtidsmarknad som direkt kan handla mellan guld, valuta, mobilminnen och mer, säger Steven Feldman, grundare och koncernchef för GBI. "Vi har varit ledare för att kombinera teknik och ädelmetaller, och vår integration i Ripple gör det möjligt för oss att fortsätta driva in i digitala valutor genom att göra det möjligt för investerare att köpa digitalt fysiskt guld."
" Investerare kan när som helst dra tillbaka sin XAU-balans och GBI kommer att skicka motsvarande mängd fysiskt guld, " sade Savneet Singh, grundare och chef för initiativet Digital Valuta vid GBI. "GBI tillåter de som föredrar säkerheten i en värdefull metallbaserad valuta för att nu köpa digitala enheter av den valutan på Ripple med fullständigt förtroende för säkerheten för sina tillgångar. Detta fortsätter vår rörelse i den digitala valutavärlden och vi ser fram emot att dela framtida spännande meddelanden inom kort. ”