Tack till bitcoins youtube-missionärer

Therapist Tasks (1-10) Complete Guide - Escape from Tarkov (Maj 2019).

Anonim

Tack till Bitcoins YouTube Missionaries

Beacons of Light välkomnar de huddled massorna av trötta och fattiga längtan efter ekonomisk frihet.

Min väg att upptäcka den nya världen av ekonomisk återlösning började en kväll i mars förra året. En artikel kopplad från BuzzFeeds hemsida med titeln "Är det dags att ta Bitcoin Seriöst? "Skriven av Alec Liu avslöjades för mig. När jag undersökte vidare fann jag mitt hjärta oförutsedda racing; någon djupt rotad primitiv del av min hjärna i samband med denna artikel. Jag hade upptäckt en uppenbar sanning som bara klickade på. Alec Liu, utan att veta det, var budbäraren som tändde gnistan som startade min personliga besatthet på denna revolutionerande teknik. Sällan kan vi förutsäga kraften i våra ord och idéer. Jag tvivlar på att han kunde ha förutsagt när han skrev den artikeln för online-tidningen Motherboard Vice som han kanske skulle inspirera till eller ens att han hade makt att göra det. Kunde han ha profeterat livets gång som han någonsin skulle förändras?

Min "a-ha" -moment anlände. Ändå var jag tvungen att övertyga min skeptiska sida så jag gjorde vad miljontals andra gör när de vill veta mer om någonting - jag hörde "experterna" på YouTube. Det var ganska att välja mellan både pro och mot idén om digital valuta. Jag redogörde för sina bästa argument som jag är säker på att våra läsare har gjort. Långsamt och flitigt fann jag rimliga svar på alla sina argument mot tekniken. Det kokades mest för att "det har aldrig gjorts tidigare". Jag har ännu inte sett någon stor ny uppfinning eller teknik som är konstruerad, utformad eller tänkt av skeptiker. Tänk på någon av de stora uppfinnarna i historien och du kommer inte hitta någon skeptiker bland dem. Min expedition genom YouTube-passageways leddes delvis av följande bitcointeknologier "missionärer".

World Bitcoin Network

Medlemmar: 7, 500 s

Kanalvisningar: 190, 000

James D'Angelo är värd för denna informativa show som ger en särskilt övertygande "Bitcoin 101" -undervisningshandbok. I sin egen unika stil med en digital tavla illustrerar han visuella bilder för att illustrera komplexa idéer. Han kommer över som storebror eller ivrig liten liga tränare du aldrig haft. Kanalens största videovyer handlade om ämnet varför Bitcoin inte befinner sig i en bubbla. Den här videon ensam har fått över 45 000 visningar. Det borde vara 450 000 visningar. I denna länk förklarar han briljant varför tillväxten i bitcoinpriset faktiskt bör anses vara normalt.

Stefan Molyneux (Freedom Radio)

Medlemmar: 130, 000

Kanal Visningar: 25 miljoner

Stefan har skillnaden att ha flest abonnenter och de flesta träffar för hans kanal på YouTube-kanalerna profilerade här. Han tar medvetet kontroversiella ämnen som gör det för övertygande visning. Bitcoin är en vanlig tråd på sina kanaler och han verkar vara en av de tidigaste förespråkare som talar om ämnet från och med juni 2011.Han presenterar en rimlig och lugn upplevelse och har inkluderat gäster både pro och con angående Bitcoin. Han har satt ihop ett par dedikerade videor om ämnet som gör en bra referenspunkt för nybörjare.

Låt oss prata Bitcoin!

Medlemmar: 3, 200

Kanal Visningar: 103, 000

Visaen är i ett podcastformat och var ursprungligen värd Adam Levine, Andreas M. Antonopoulos och Stephanie Murphy. Jag upptäckte det förra sommaren och fann det påminde mig om NPR (National Public Radio) med sina låga nyckelområden och långsamma jazzintros. Det började med de tre huvudvärdarna som nämns ovan. Av de tre ser Andreas mig som den mest passionerade, energiska och engagerande i min egen åsikt. Mycket av hans framtidsutsikter och förklaringar gav klarhet och fokusering på min förståelse. Han är nu en eftertraktad publik talare som gör ett bra jobb som representerar bitcoin community ideal.

Bitcoinkanalen

Abonnenter: 12 000

Visningar: 397 000

Den här kanalen har funnits i några år också i juni 2011. Kanalen specialiserar kartläggning av Bitcoin-priset med en ansträngningar att göra kortsiktiga förutsägelser med hjälp av formler som är gemensamma för den specialiteten. Berättarens kommentar är den intressanta delen för mig. Om kartläggning är din sak kanske du tycker det är intressant, men för mig - jag är mer intresserad av baksidan och teori läggs till för att ge större betydelse för prisrörelser. En särskilt intressant episod var från 19 juni 2011 fångad "flash crash" av Bitcoin från $ 30 till nästan noll i realtid som Mt. Gox utbyte hackades. Denna händelse hade en långsiktig effekt av att få många människor att förlora sin tro på valutan och orsakade många starkt överdrivna rapporter om bitcoins död. Det visade sig vara ett viktigt ögonblick av bitcoin historia fångades medan det hände. Det är viktigt att se att det var skrämmande och förvirrande för dem som investerade i den nya tekniken när det hände. Sett i perspektiv är det fascinerande.

Dessa kanaler är naturligtvis inte ensamma på YouTube. I den här korta artikeln skulle det vara omöjligt att namnge dem alla. Min resa ledde mig till andra användbara kungar och kunskaper och upptäckter. Jag hittade mig dock återkomma till dessa källor flera gånger och så småningom prenumererade på deras kanaler. För att sätta saker i perspektiv hör andra runt om i världen bara om Bitcoin för första gången eller bara nu läser eller hörs något som spikade deras intresse. För mycket av världen kommer deras första kunskapskälla vara att vända sig till YouTube för inflytande. Deras väg kommer troligen att leda dem till många av samma platser och till samma kanaler som jag hittade. Vi gör det bra att erkänna dessa ansträngningar och tacka dem för att introducera den nyfiken nyfiken befolkningen som just nu upplever sina "a-ha" -moment.