Swarm klass 1: judobaby

BO2, Swarm del 5 "aka Vsat del 1" (Maj 2019).

Anonim

Bitcoin Magazine kommer att täcka varje medlem i Swarm Class # 1 fram till deras demodag nästa vecka den 5 november. Vi har skrivit om Swarm, men för de som inte vet, belönar Swarm tidiga backers genom att ge ut fler projektmynt i början av en folkmassa. Så småningom, när projektet går över vissa milstolpar, kan de som kasta bitcoin för att hjälpa projektet få tillgångar knutna till det projektet som är synliga i en motpartsplånbok.

Ruben Alexander: Hur blev du först involverad i spelutveckling?

Dan Mueller (VD för Judobaby): Jag började på gymnasiet. Jag arbetade på en pizzaplats när jag fick ett telefonsamtal från en kompis till min bror. Han sa: "Jag hör att du är en ganska bra spelare. Vinnande lokala turneringar och liknande. Vill du komma till jobbet för mig i San Francisco som speltester? Vi betalar dig mer än vad du gör nu och du kan börja imorgon. "Jag trodde inte ens honom först, men han sa att det var legit, så jag sa till personalen på pizzaplatsen" Jag slutade. Inga två veckors varsel, jag lämnar just nu. "Jag hängde telefonen, gick ut genom dörren, och jag har jobbat i videospel sedan dess. På grund av turneringarna fortsatte jag med att skriva olika "officiella strategiduider" för Brady Games och Dimension Publishing, som Mortal Kombat och Tekken, tillsammans med min arbetspartner Ben Cureton (arbetar fortfarande i spel) och studsade runt [som ett spel] test för lite innan han anställdes hos Sony som Producent / Designer. Senare splittrade vårt Sony-team för att starta BottleRocket Entertainment, där vi hade turen att arbeta med den berömda animatören Floyd Bishop, och så småningom började jag Judobaby Inc . Under tiden har jag producerat och utformat produkter som fick både kritiskt tilltal och kommersiell framgång. Det jag är mest stolt över är att varje spel jag arbetade med (eller projekt) har gått på marknaden. Det är ganska ovanligt i spelbranschen.

Varför valde du att samarbeta med NFL

NFL Players Assocation sökte faktiskt oss. Ricky Medina, Senior Business Development Manager för NFL Players Association, sa: "Det finns inget annat på marknaden som Pet Sports League-produkten" och "Det är viktigt för NFL Players Association att integrera med PSL-franchisen. "De ser oss som ett sätt att nå män och kvinnor av alla generationer och hjälpa dem att integrera sig i amerikansk fotboll på ett roligt sätt.

Hur fick du Jerry Rice som tecken i ditt Jerry Rice & Nitus 'Fotboll spel?

Jerry Rice kom till oss genom en av våra investerare, Pierre Buljan, med vilken han länge har vänskap. Som många spelare gör (under och efter NFL-karriären) letade Jerry efter investeringar. Med Judobaby blev han förälskad. Företaget och inital Dog Football spel fångade vad Jerry handlar om: Familj, hundar och fotboll.Efter det första mötet blev han förvånad över produktens kvalitet och mycket upphetsad att bli involverad. Vi frågade om han skulle återvända om 1 veckor. Detta gjorde det möjligt för oss att nå ut till spelindustrin marknadsföring guru Al Nilsen, som rådde pitching Jerry Rice på att vara namn och likhet för Dog Football, liksom att vara commisioner av Pet Sports League, tillsammans med sin hund Leonitus (aka Nitus '). Jerry älskade idén och resten är historia. Marshawn Lynch kom också till oss på samma sätt genom vår affärspartner Andrew (AK) Forthmann och hans fru Lori. Faktum är att det finns en hel lista över kändisatheleter, i NFL och bortom, som har begärt att vara en del av Pet Sports League-franchisen.

Kan du prata mer om Pet Sports League?

The Pet Sports League (PSL) varumärke kombinerar unikt kärleken hos husdjur, spänningen i sport och berömda professionella idrottare.

Utvecklingsplaner för märkesvaror för PET Sports League (PSL) innehåller ett stort antal tamdjur och vilda djur som finns i ett brett utbud av professionella sporter, med namnet och likhet med relevanta premiärutövare att driva konsumentförsäljning (t.ex. " Cat & Dog Soccer "med fokus på amerikanska och internationella marknader, Wild World Golf och Big Game Basketball).

Förutom de nuvarande idrottsmännen Pet Sports League (PSL) som representerar Kalifornien och Seattle-baserade lag (Forty-Niners & Seahawks), gör JUDOBABY INC. Avtal med NFL Players Association (NFLPA) företaget möjlighet att gradvis öka nationell försäljning genom att selektivt lägga till premiärspelare i samband med lag inom de 20 största grossistmarknaderna för NFL Franchise.

[Den] inledande planen är att lansera Jerry Rice & Nitus 'Hundfotboll (AAA-märkt produkt) på alla populära mobila enheter tillsammans med samtidig lansering av Marshawn Lynch & Ice's Dog Football, med huvudrollen Marshawn Lynch, aka "Beast Mode, "Berömd rygg som bär Seattle Seahawks till 2013 Super Bowl vinna, tillsammans med minst två ytterligare Core Assets (t.ex. hundraser och Celebrity Quarterbacks). De nämnda mobila produkterna innehåller för närvarande över 600 premieintäkter för in-app-försäljningsintäkter som tidigare producerats och är tillgängliga för köp.

Kommer dina spel att vara tillgängliga i en Humble Bundle ?

Utlösning genom Humble Bundle är en möjlighet. Våra svärmbärare kommer att ha en röst i företagsriktningen, och det blir intressant att få sina röster i detta avseende. För närvarande kan spelare ladda ner en gratis, begränsad, PC-version av spelet genom att gå till Judobaby. com eller PetSportsLeague. com webbplatser. Den fullständiga PC-versionen av spelet är också tillgänglig online.

Vad är villkoren för din cryptoassetutgivning? Vad blir kryptotillgångens namn?

Vår crpto-tillgång kallas "JUDOBI" (uttalad "Ju-Dough-B" och där "obi" betyder "bälte" på japanska). Vi avslutar fortfarande detaljerna. I grund och botten kommer dock progressiva nivåer av BTC-investeringar i Judobaby Inc. att tilldelas exponentiella symboler för att lösa in bolagets produkter, tjänster, belöningar och rösträtter.

Investerare på vår toppnivå på 20+ BTC kan också vara berättigade till eget kapital i Judobaby Inc.

Planerna inkluderar ett remissbonusprogram som belönar BTC, Tokens eller en kombination av de två med företagsammanställning baserat på deltagarnas val .